ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Δέσμευση του Π. Κουρουμπλή για χρηματοδότηση στη Σκόπελο

δέσμευση-του-π-κουρουμπλή-για-χρηματο-278195

Προφορική υπόσχεση για χρηματοδότηση έδωσε χθες στο δήμαρχο Σκοπέλου ο υπουργός Εσωτερικών Παν. Κουρουμπλής, στη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Ο υπουργός Εσωτερικών επεσήμανε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να δοθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα χρηματοδότηση στο νησί, ενώ υποσχέθηκε στον κ. Βασιλούδη ότι θα τον ενημερώσει σχετικά στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Σκοπέλου είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον υπουργό Υποδομών κ. Σπίρτζη, τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Αλεξιάδη, οι οποίοι ανέφεραν επίσης ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια από την πλευρά τους, για να συνδράμουν τις προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών που έχουν προκληθεί στο νησί.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο δήμαρχος Σκοπέλου εξέφρασε την ικανοποίησή του, τονίζοντας παράλληλα ότι προσβλέπει στη συνδρομή της πολιτείας, προκειμένου να αποκατασταθούν οι δημοτικές υποδομές και να δοθούν οι αποζημιώσεις στους πληγέντες.

Παρόντες στις συναντήσεις ήταν οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Μεϊκόπουλος, Μπαλλής και Παπανάτσιου, οι οποίοι συνηγόρησαν υπέρ της ταχείας διευθέτησης των προβλημάτων που προκάλεσε η πρόσφατη θεομηνία στο νησί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου