ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Βεβαιώσεις αμπελοκαλλιέργειας για απόσταξη στέμφυλων αμπέλου

βεβαιώσεις-αμπελοκαλλιέργειας-για-α-279580

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων, ανακοινώνει τους ενδιαφερόμενους αμπελουργούς, που χρειάζονται βεβαίωση αμπελοκαλλιέργειας για απόσταξη στέμφυλων αμπέλου προς παραγωγή τσίπουρου ότι μπορούν σε συνεργασία με το γραφείο του συλλόγου «Αμβυκούχων – Αμπελουργών» καταρχήν να υποβάλλουν τα στοιχεία της «Δήλωσης Συγκομιδής» στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων του ΥΠ.Α.Α.Τ.

Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή τους και αποτελεσματική οργάνωση της διαδικασίας παρέχεται η δυνατότητα να προσέρχονται στην Υπηρεσία για την παραλαβή της σχετικής βεβαίωσης αυθημερόν αλλά μετά την 12:00 μεσημβρινή, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν διαβιβαστεί τα στοιχεία της αίτησής τους πριν την ανωτέρω ώρα από το γραφείο του συλλόγου «Αμβυκούχων – Αμπελουργών».

Για τους ενδιαφερομένους που διαβιβάζονται τα στοιχεία τους στην Υπηρεσία μετά την 12:00 μεσημβρινή οι βεβαιώσεις τους θα εκδίδονται και θα χορηγούνται από την επομένη ημέρα μετά την 12:00 μεσημβρινή. Για περισσότερες πληροφορίες οι αμπελουργοί μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2421352402 της Υπηρεσίας και 6944319887 ή 6974356335 του Συλλόγου Αμβυκούχων – Αμπελουργών Ν. Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου