ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Η γνώση δεν έχει ηλικία

η-γνώση-δεν-έχει-ηλικία-293228

Ο Δήμος Σκιάθου και το υπουργείο Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και τοπικής εμβέλειας.

Τα προγράμματα εθνικής ανήκουν στις εξής θεματικές ενότητες: Οικονομία Επιχειρηματικότητα, με ενδεικτικά τμήματα, Επιχειρηματικότητα και τουριστική – πολιτιστική ανάπτυξη, Βιολογικά προϊόντα: παραγωγή, πιστοποίηση διάθεση, Ποιότητα Ζωής, Περιβάλλον, με ενδεικτικά τμήματα.

Επίσης Διαμόρφωση και διακόσμηση εσωτερικών χώρων, Οικολογικές λύσεις για το σπίτι, Νέες Τεχνολογίες, με ενδεικτικά τμήματα, Επεξεργασία κειμένου – Διαδίκτυο, Υπολογιστικά φύλλα – Παρουσιάσεις, Βάσεις Δεδομένων – εξειδικευμένα θέματα πληροφορικής, Γλώσσα και επικοινωνία, με ενδεικτικά τμήματα, Ιταλικά για τον τουρισμό / Βασικά Ιταλικά, Αγγλικά για τον τουρισμό / για το χώρο εργασίας, Βασικά Αγγλικά, Ελληνικό αλφαβητικό σύστημα, Κοινωνικές δεξιότητες και δράσεις, με ενδεικτικά τμήματα, Διαχείριση εργασιακού άγχους, Διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων, Πολιτισμός και τέχνη, με ενδεικτικά τμήματα, Κινηματογράφος και Θεατρικό εργαστήρι.

Τα προγράμματα τοπικής εμβέλειας, ανήκουν στις ίδιες ενότητες και προσφέρουν θέματα πιο εξειδικευμένα στην καθημερινή ζωή.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24270 21227 (ώρες 10.00 – 13.30). Δηλώσεις συμμετοχής – εγγραφές: στο γραφείο του Γυμνασίου Σκιάθου (ώρες 18.00 – 20.00).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου