ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εκστρατεία οικονομικής στήριξης της Σκοπέλου

εκστρατεία-οικονομικής-στήριξης-της-300297

Κοινωνική πρωτοβουλία του Ναυτικού Ομίλου Σκοπέλου και φίλων του νησιού

Καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων για την ανασυγκρότηση της Σκοπέλου μετά την καταστροφική θεομηνία της 22ας Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Ναυτικού Ομίλου Σκοπέλου και φίλων του νησιού.

Εχοντας ως κεντρικό σύνθημα τη φράση «Η Σκόπελος μας χρειάζεται… Skopelos Needs U» οι εμπνευστές της παραπάνω πρωτοβουλίας έχουν ως στόχο να συμβάλουν

ουσιαστικά στην επαναφορά του νησιού στην αρχική κατάσταση.

Στο πλαίσιο αυτό απευθύνουν κάλεσμα σε κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη να δωρίσει όποιο χρηματικό ποσό επιθυμεί, «για να κάνουμε το νησί ακόμα πιο όμορφο από πριν» όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Τα χρήματα θα διατεθούν ως εξής: 10.000 ευρώ τα οποία θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν σε φτωχές οικογένειες που έχουν υποστεί σοβαρές καταστροφές.

Από 10.000 έως 30.000 ευρώ θα διατεθούν σε πληγείσες επιχειρήσεις που έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές, ενώ 30.000 ευρώ θα διατεθούν σε κοινωφελή έργα ή κτίρια που έχουν υποστεί ζημιές.

«Μετά την καταστροφική, για το νησί μας, καταιγίδα της 22ας Σεπτεμβρίου 2015, βασικές υποδομές του νησιού καθώς και επιχειρήσεις καταστράφηκαν. Πολλοί συντοπίτες μας έχουν υποστεί, μεγάλες έως ανυπολόγιστες ζημιές στις περιουσίες τους. Η προσπάθεια επαναφοράς του νησιού, έχει ξεκινήσει με εντατικό ρυθμό τις τελευταίες μέρες. Δυστυχώς οι δυνάμεις του Δήμου και του Κράτους είναι περιορισμένες σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε» υπογραμμίζουν οι εμπνευστές της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας.

«Ας γίνει η Σκόπελος σε λίγο καιρό, ομορφότερη από αυτή που ξέραμε. Η Σκόπελος τόσα χρόνια μας προσφέρει απλόχερα τις ομορφιές της αλλά τώρα μας χρειάζεται όλους» καταλήγει το κάλεσμα αγάπης και στήριξης της Σκοπέλου.

Ο Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. είναι νόμιμο αθλητικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με ενεργή συμμετοχή στην κοινωνική ζωή του τόπου. Μέσω της σελίδας skopelosneedsu.blogspot.com, η οποία θα ανανεώνεται κάθε τρείς μέρες θα ενημερώνεστε για το ποσό που έχει συγκεντρωθεί και τις δαπάνες που θα προκύψουν, κατά την υλοποίηση των δεσμεύσεων.

Δωρεές γίνονται μέσω Paypal: ID 22092015 και ΙΒΑΝ: GR9701104710000047129604865 Εθνική Τράπεζα / Δικαιούχος: Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Κολυμβητικός Ομιλος Σκοπέλου).

Περισσότερες πληροφορίες: Κωνσταντίνος Σκούρας: 6944531211 και Αγγελέτου Κωνσταντίνα 6951004630.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου