ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εργασίες στο οδικό δίκτυο Μαγνησίας

εργασίες-στο-οδικό-δίκτυο-μαγνησίας-354979

Μετά τις καταστροφές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στις 21 και 22 Αυγούστου και με το έντονο κύμα βροχοπτώσεων να προκαλεί προβλήματα στην προσβασιμότητα περιοχών σε Σκιάθο και Σκόπελο, η Περιφέρεια Θεσσαλίας προχώρησε στη δρομολόγηση των απαιτούμενων εργασιών.

Οι εργασίες προβλέπουν την άμεση άρση των καταπτώσεων, την αποκατάσταση της προσπελασιμότητας του επαρχιακού δικτύου των νησιών και την επισκευή των ζημιών των δρόμων ώστε να επανέλθει γρήγορα κι αποτελεσματικά η κανονικότητα της οδικής προσβασιμότητας για τους κατοίκους και τους επισκέπτες των Σποράδων.

Επειτα από ανάλογες εργασίες που διενεργήθηκαν στη νησιωτική Μαγνησία καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ξεκίνησαν ήδη εργασίες διαγράμμισης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της ηπειρωτικής Μαγνησίας, αρχής γενομένης από το επαρχιακό οδικό δίκτυο Αλμυρού καθώς και στο κεντρικό οδικό δίκτυο του ορεινού όγκου του Πηλίου. Παράλληλα, εργασίες κοπής χόρτων και απομάκρυνσης των φερτών υλών διενεργούνται στις οδικές αρτηρίες Αγριάς – Δράκειας και Ανω Λεχωνίων – Αγ. Λαυρεντίου, οι οποίες θα συνεχιστούν στο δευτερεύον οδικό δίκτυο των Δήμων Αλμυρού και Ρήγα Φεραίου, καθώς έχουν ήδη ολοκληρωθεί στο πρωτεύον.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου