ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Δημοσιογράφοι στην Αλόννησο

δημοσιογράφοι-στην-αλόννησο-367668

Ταξίδι γνωριμίας με την Αλόννησο πραγματοποίησαν πρόσφατα δύο δημοσιογράφοι από την Ιταλία, οι οποίες ταξίδεψαν αποκλειστικά γι’ αυτό το λόγο στο συγκεκριμένο νησί των Βορείων Σποράδων. Οι δύο δημοσιογράφοι εργάζονται σε ηλεκτρονικά μέσα της πατρίδας τους με πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα και το ταξίδι που πραγματοποίησαν στην Αλόννησο, εκτιμάται ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στην περαιτέρω προώθηση του νησιού διεθνώς. Το συγκεκριμένο press trip πραγματοποιήθηκε κατόπιν συνεργασίας της εταιρίας MTC Group με την πρεσβεία της Ιταλίας και προσθέτει αναμφίβολα μια ακόμη σημαντική ευκαιρία γνωριμίας με τις φυσικές ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Αλοννήσου.

Στη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί γνώρισαν τις παραλίες, τα παραδοσιακά ψαροχώρια, το θαλάσσιο πάρκο, τα γύρω νησάκια και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, κατάδυση και περιπατητικές δράσεις, τις οποίες προτάσσουν ιδιαιτέρως οι υπεύθυνοι για την προβολή του νησιού διεθνώς.

Παράλληλα επισκέφτηκαν την παλιά χώρα Αλοννήσου, χώρους διασκέδασης και τα παραδοσιακά ταβερνάκια του νησιού, δηλώνοντας ενθουσιασμένες από τις τοπικές γεύσεις και τα εδέσματα που δοκίμασαν.

Οι εντυπώσεις που αποκόμισαν από το νησί ήταν άριστες διότι «συνδυάζει το πράσινο και τις παραλίες» παράλληλα με τις καταδύσεις, τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, γενικότερα και την τοπική κουζίνα, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που κατέγραψαν, θα αποτελέσει τη βάση των διαδικτυακών αφιερωμάτων που θα πραγματοποιηθούν στο εξωτερικό, καθιστώντας ευρύτερα γνωστό το νησί διεθνώς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου