LIFE STYLE

Απόβαση» επωνύμων στις Βόρειες Σποράδες

απόβαση-επωνύμων-στις-βόρειες-σπορά-375754

Πολιτικοί, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και τηλεοπτικά πρόσωπα απολαμβάνουν τις διακοπές τους

Δεκάδες πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε όλα τα πεδία του δημόσιου βίου κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα νησιά των Βορείων Σποράδων, τα οποία προσελκύουν παράλληλα εκπροσώπους του διεθνούς jet set αλλά και βαθύπλουτους επιχειρηματίες από κάθε γωνιά της γης.

Στη Σκιάθο, το νησί του Παπαδιαμάντη, «έδεσε» προχθές το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Σαλαμίς Φιλοξένεια» που φέρει Κυπριακή σημαία και μετέφερε 726 τουρίστες, Κυπρίους στη συντριπτική τους πλειοψηφία, ενώ μεταξύ των επιβατών συγκαταλέγονταν υψηλόβαθμο στέλεχος της κυβέρνησης.

Στο ίδιο νησί βρέθηκαν, παράλληλα, για τις διακοπές του Αυγούστου ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αλλά και ο Γιώργος Παπανδρέου, πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, ο οποίος «ταξίδεψε» και στη γειτονική Σκόπελο, για να συναντήσει φίλους του. Τον καλλιτεχνικό χώρο εκπροσωπούν η Βάνα Μπάρμπα, η Ράνια Κωστάκη, η Αποστολία Ζώη και οι Vegas, οι οποίοι βρέθηκαν επίσης στη Σκιάθο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Την ίδια στιγμή, εντυπωσιακές θαλαμηγοί προσελκύουν βλέμματα θαυμασμού σε παραλίες και λιγότερο πολυσύχναστα σημεία της Σκιάθου, δημιουργώντας συνειρμούς για πάμπλουτους επιχειρηματίες και έντονες φήμες για μέλη βασιλικών οικογενειών που απολαμβάνουν ινκόγνιτο τις διακοπές τους στα νησιά.

Στη γειτονική Σκόπελο, βρίσκεται για διακοπές η δημοφιλής παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, η οποία είναι επίσης λάτρης των νησιών, τα οποία έχει επισκεφτεί κατ’ επανάληψη και στο παρελθόν. Στο ίδιο νησί βρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι του επιχειρηματικού αλλά και του πολιτικού χώρου.

Ο Γιώργος Μιχελής, νυν πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και πρώην δήμαρχος Σκοπέλου, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από τη Γλώσσα, καθώς επίσης και η πρώην Υπουργός Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, η οποία επισκέπτεται τακτικά το νησί της, τη Σκόπελο, συγκαταλέγονται μεταξύ των διακεκριμένων επισκεπτών του νησιού.

Στην Αλόννησο, όπου πρόσφατα απόλαυσε τις διακοπές της η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, διατηρούν εξοχικές κατοικίες ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο πρώην υπουργός Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μέλος της δημοφιλούς τηλεοπτικής παρέας των «Ράδιο Αρβύλα», ο οποίος δηλώνει απερίφραστα λάτρης του νησιού.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου