ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Συγκέντρωση φαρμακευτικού υλικού

συγκέντρωση-φαρμακευτικού-υλικού-468787

Υγειονομικό υλικό προσφέρθηκε από κατοίκους στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου

Φάρμακα και υγειονομικό υλικό συγκεντρώθηκαν το περασμένο Σάββατο 13 Ιουνίου, στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, στο πλαίσιο των δράσεων «Ολοι μαζί μπορούμε και στην υγεία», του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Σκιάθος».

Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό που συγκεντρώθηκαν παρελήφθησαν από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας, αφού πρώτα έγινε η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προσέλευση ήταν ικανοποιητική, με προσφορά ευρείας κατανάλωσης και ειδικής αγωγής φαρμάκων αλλά και υγειονομικού υλικού, όπως αναπηρική καρέκλα αλλά και μεγάλης ποσότητας γαζών προσφορά του φαρμακείου του κ. Ποθητού Ασβέστη.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος» διατυπώνει θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι πρόσφεραν φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό, τη Διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Σκιάθου για την άδεια πραγματοποίησης της δράσης στο χώρο του Κέντρου Υγείας και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, διότι από τη διοργάνωση τέτοιων δράσεων, περνάει το μήνυμα της αλληλεγγύης και της υποστήριξης των οικονομικά αδύναμων, μήνυμα εξαιρετικά επίκαιρο και αναγκαίο, στις μέρες μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου