ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αποθεματικά και καταδυτικά πάρκα επί τάπητος στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Σκοπέλου

αποθεματικά-και-καταδυτικά-πάρκα-επί-547390

Το θέμα της διάθεσης των αποθεματικών θα απασχολήσει τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σκοπέλου στις 7 το απόγευμα, ενώ αναμένεται να εκδοθεί και ψήφισμα στο οποίο θα εκφράζεται η πλήρη αντίθεση για μεταφορά των αποθεματικών.

Στην ίδια συνεδρίαση θα γίνει συζήτηση και θα κατατεθούν οι απόψεις των φορέων για το Επιχειρησιακό σχέδιο για τη κατασκευή υποβρυχίων μουσείων και καταδυτικών πάρκων στις νήσους Σποράδες και στο Δυτικό Παγασητικό.

Εξάλλου θα γίνει συζήτηση για τη λειτουργία του Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης ΙΚΑ – ΕΤΑΜ στη Σκόπελο αλλά και για τον καθορισμό των χώρων μεταβίβασης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας σε τρίτους με σύναψη μισθωτικής σχέσης με δημοπρασία για το έτος 2015

Το Δ.Σ. εξάλλου θα κληθεί να δώσει έγκριση για την υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ Δήμου Σκοπέλου και Περιφέρειας Θεσσαλίας για την εκτέλεση του έργου παροχής τροφίμων σε άστεγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης που δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής. Αναμένεται ακόμη να αποφασιστεί η συγκρότηση 3μελούς Επιτροπής με αναπληρωματικά μέλη και ορισμό Αντιδημάρχου που θα έχει την ευθύνη από πλευράς Δήμου Σκοπέλου για τη διαχείριση του προγράμματος και την διανομή των τροφίμων στους δικαιούχους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου