ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ανοιχτή συνάντηση για τον τουρισμό

ανοιχτή-συνάντηση-για-τον-τουρισμό-563940

Διοργανώνεται το Σάββατο 25 Απριλίου στο Μπούρτζι της Σκιάθου

Ανοιχτή συνάντηση για τον τουρισμό με τίτλο «1o OpenTourism Σποράδες: Στρατηγική για ένα ολοκληρωμένο νησιωτικό τουριστικό προϊόν» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Απριλίου στις 17:30 στο Μπούρτζι της Σκιάθου.

Τη διοργανωτική επιμέλεια έχουν ο Δήμος Σκιάθου σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Πλέγμα και την Ενωση Ξενοδόχων Νήσου Σκιάθου «Ξένιος Ζεύς».

Εισηγητές της ημερίδας θα είναι οι: Σταύρος Κεφάλας, Συνιδρυτής Corinthian Cluster, Opentourism Κορινθίας & Experience Corinthia, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Συνεργασία στην πράξη για τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη ενός προορισμού».

Κωνσταντίνα Αγγελέτου, Συνιδρύτρια Πλέγμα (διοργάνωση dancefestival.gr) με θέμα «Τα οφέλη ενός μεγάλου event για έναν μικρό προορισμό».

Πάνος Κλουτσινιώτης, συνιδρυτής Melissi&Co (Ladolea Olive Oil) με θέμα «Αναγνωρίσιμα προϊόντα & σύνδεση με προορισμούς».

Θέμης Παπαδημόπουλος, Συνιδρυτής Opentourism με θέμα «Σποράδες: online εικόνα & προορισμοί».

Γεωργία Ζούνη Διδάσκουσα στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Πανεπιστημίου Πειραιώς & Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και Συνιδρυτής OpenTourism, η οποία θα μιλήσει με θέμα «Μάρκετινγκ, Προβολή και όλα υπό έλεγχο; Η αναγκαιότητα στοχευμένων και ολοκληρωμένων δράσεων στον ελληνικό τουρισμό».

Οι ανοιχτές συναντήσεις για τον τουρισμό απευθύνονται σε ανθρώπους που αναπτύσσουν δράση στο συγκεκριμένο πεδίο και έχουν ως στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών για την αναβάθμιση υπηρεσιών και τη διασφάλιση ποιοτικού τουρισμού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου