ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πρεσβευτής της Ελλάδας στη Ρουμανία

πρεσβευτής-της-ελλάδας-στη-ρουμανία-635872

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας

Πρεσβευτής της ελληνικής παράδοσης και του ελληνικού πολιτισμού είναι ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στη Ρουμανία για την Εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Σε αυτό το ταξίδι, ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας, καλεί τα μέλη και τους φίλους του, να συμμετέχουν με την αποστολή του, ενδυναμώνοντας την παρουσία της Ελλάδας στη ελληνική ομογένεια της Ρουμανίας αλλά και γνωρίζοντας τα υπέροχα τουριστικά αξιοθέατα της χώρας.

Το πρόγραμμα του ταξιδιού για τη Ρουμανία έχει ως εξής: αναχώρηση από το Βόλο στις 26 Μαρτίου ώρα 7.00μ.μ και άφιξη στο Βουκουρέστι την επομένη, στις 10.00 το πρωί. Στο πρόγραμμα της παραμονής στο Βουκουρέστι καταγράφεται η παρέλαση της χορευτικής ομάδας στο πλαίσιο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου σε κεντρικό δρόμο του Βουκουρεστίου, ξενάγηση στην παλιά πόλη, επίσκεψη στα Καρπάθια στο παλάτι PELLE και στο παλάτι του Δράκουλα, συμμετοχή σε συνάντηση με άλλα Ρουμάνικα συγκροτήματα στο Καλιμανέστι.

Το πρόγραμμα περιήγησης στη Ρουμανία θα διαρκέσει έως την 31η Μαρτίου, και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων επίσκεψη στο παλάτι του Τσαοτέσκου, ψώνια και … επιστροφή για Ελλάδα, το πρωί της 1ης Απριλίου. Η τιμή είναι170 κατ’ άτομο και περιλαμβάνει μεταφορές, διαμονή, πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Οι επισκέψεις στα Μουσεία είναι extra. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τις: Γιάννα Ουρανίστα, Μαρία Σπύρου 2424033608 και Αθηνά Ντάκη 6978445494.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου