ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Γοητευμένοι οι Βρετανοί από την Αλόννησο

γοητευμένοι-οι-βρετανοί-από-την-αλόνν-640936

Επιτυχημένη εκδήλωση του δήμου στο Λονδίνο στο πλαίσιο προβολής του νησιού

Εκατό περίπου Βρετανοί, εκπρόσωποι των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών γραφείων αλλά και μέσων μαζικής ενημέρωσης της Αγγλίας, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ένα εικονικό ταξίδι στις ομορφιές της Αλοννήσου.

Ο Δήμος Αλοννήσου, με πρωτοβουλία του δημάρχου, Πέτρου Βαφίνη, εγκαινίασε την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου έναν κύκλο στοχευμένων δράσεων προώθησης του νησιού στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, με την πραγματοποίηση μιας εξαιρετικά επιτυχημένης εκδήλωσης στο ξενοδοχείο Mondrian London, στην καρδιά του Λονδίνου.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ποικιλία του τουριστικού προϊόντος και να συμμετάσχουν σε μια διαδραστική παρουσίαση και παιχνίδια γνώσεων με δώρα για τους τυχερούς νικητές. Επίσης, απόλαυσαν γαστριμαργικές δημιουργίες με τοπικά προϊόντα, ανάμεσα στα οποία το ενδιαφέρον όλων, κέντρισε ο τόνος Αλοννήσου.

Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν δημοσιογράφοι από τα πιο δημοφιλή μέσα στη Μεγάλη Βρετανία, συμπεριλαμβανομένων των εφημερίδων Independent, The Sun, The Daily Telegraph, The Guardian, Sunday Times, The Daily Mail, Travel Bulletin, καθώς και ταξιδιωτικοί πράκτορες των γνωστότερων γραφείων, όπως το KUONI, Cosmos Holidays, Sunvill, Ramblers Worldwide Holidays, Swimtrek και Travel Councellors.

Την εκδήλωση τίμησαν, επίσης, με την παρουσία τους οι Πρόεδροι της ABTA (Assosiation of British Travel Agents) και του AITO (Association of British Tour Operators), οι οποίοι συνομίλησαν εκτενώς με το Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Αλοννήσου, Κώστα Καλογιάννη, αναφορικά με πρωτοβουλίες στενότερης συνεργασίας και την ανάληψη κοινών δράσεων για την καλύτερη προβολή του νησιού σε μία τόσο σημαντική ευρωπαϊκή αγορά.

«Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία, όλοι οι καλεσμένοι έμειναν ευχαριστημένοι και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη μοναδικότητα που προσφέρει το νησί μας, στις όμορφες παραλίες μας, στο θαλάσσιο πάρκο αλλά και στις περιπατητικές διαδρομές», δήλωσε ο δήμαρχος Αλοννήσου. Την οργάνωση της εκδήλωσης, η οποία αποτελεί την απαρχή μιας σειράς στοχευμένων δράσεων, ανέλαβε η βρετανική εταιρεία δημοσίων σχέσεων PR MEDIACO.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου