ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Επανέρχεται το «Απόλλων Ελλάς»

επανέρχεται-το-απόλλων-ελλάς-694529

Το πλοίο αρχίζει από την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου δρομολόγια στα νησιά

Επανέρχεται στη γραμμή Βόλου-Βορείων Σποράδων το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Απόλλων Ελλάς» της Hellenic Seaways, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά δρομολόγια από την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου στις 9 το πρωί, από το λιμάνι του Βόλου, προς τα νησιά.

Στο μεταξύ, αποκαταστάθηκε η βλάβη στο flying cat 5 το οποίο απέπλευσε χθες στις 19.05, με τροποποιημένο δρομολόγιο, για τα νησιά των Βορείων Σποράδων, μεταφέροντας 75 επιβάτες στον προορισμό τους.

Υπενθυμίζεται ότι σημειώθηκε μηχανική βλάβη στο ταχύπλοο, προχθές το απόγευμα, σαράντα λεπτά μετά τον απόπλου, από το λιμάνι του Βόλου, προς τα νησιά των Βορείων Σποράδων. Η βλάβη στη δεξιά μηχανή σημειώθηκε ενώ το ταχύπλοο βρίσκονταν στον Παγασητικό, με κατεύθυνση προς τα νησιά. Για την αποκατάσταση της ζημιάς κρίθηκε αναγκαία η επιστροφή του στο λιμάνι του Βόλου, όπου και προσέδεσε.

Το ταχύπλοο μετέφερε 95 επιβάτες προς τα νησιά. Οσοι προέρχονταν από άλλες περιοχές, προωθήθηκαν σε ξενοδοχείο με δαπάνες της εταιρίας, ενώ όσοι διέθεταν σπίτι ή συγγενείς φιλοξενήθηκαν προσωρινά. Την επομένη, δηλαδή χθες το πρωί, ορισμένοι επιβάτες ταξίδεψαν με το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Πρωτέας» της ΑΝΕΣ στον προορισμό τους, ενώ οι υπόλοιποι ταξίδεψαν στα νησιά χθες το απόγευμα με το flying cat μετά την αποκατάσταση της βλάβης και την επιθεώρηση των αρμοδίων.

ΓΛ. ΥΔΡ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου