ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Κινητικότητα λόγω εκλογών

κινητικότητα-λόγω-εκλογών-704153

Ετεροδημότες θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα

Κορυφώνεται σήμερα η κίνηση των ετεροδημοτών προς τα νησιά των Βορείων Σποράδων, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Για την εξυπηρέτηση των εκλογέων, θα πραγματοποιηθούν σήμερα τα εξής δρομολόγια:

Το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Πρωτεύς» θα πραγματοποιήσει, στο πλαίσιο των εκλογών, δρομολόγιο σήμερα Κυριακή 25 Ιανουαρίου, Βόλος (08.00)-Σκιάθος – Γλώσσα – Σκόπελος – Αλόννησος (1 ώρα παραμονή: 14.00-15.00)-Σκόπελος – Γλώσσα – Σκιάθος – Βόλος.

Το flying cat, αντίστοιχα, θα αποπλεύσει από το λιμάνι του Βόλου σήμερα Κυριακή των εκλογών στις 4 μ.μ., με επιστροφή αύριο το πρωί στο λιμάνι του Βόλου.

Στο μεταξύ, αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί τόσο από το κεντρικό, όσο και από τα κατά τόπους Λιμεναρχεία, προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Ανάλογα μέτρα έχουν ληφθεί και στα λιμεναρχεία των νησιών, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή κίνηση και εξυπηρέτηση των ετεροδημοτών, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στον τόπο καταγωγής τους. Ολο το έμψυχο δυναμικό των Λιμεναρχείων βρίσκεται σε επιφυλακή, ενώ παράλληλα εφαρμόζονται αυξημένα μέτρα ασφαλείας και περιπολίες μέχρι τη λήξη των εκλογών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου