ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Επιπλέον προσωπικό ζητάει ο Δήμος Σκοπέλου

επιπλέον-προσωπικό-ζητάει-ο-δήμος-σκο-706360

Αναμένεται μετά τις εκλογές η πρόσληψη είκοσι υπαλλήλων με πεντάμηνη σύμβαση

Στην πρόσληψη εποχικών υπαλλήλων εναποθέτουν τις ελπίδες τους οι επικεφαλής του Δήμου Σκοπέλου, προκειμένου να καλυφθούν οι ελλείψεις, σε επίπεδο έμψυχου υλικού, που παρατηρούνται σε όλες τις υπηρεσίες.

Στο μεταξύ, αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά τις εκλογές η διαδικασία πρόσληψης των είκοσι υπαλλήλων, οι οποίοι θα απασχοληθούν, σύμφωνα με την αρχική έγκριση, σε διάφορες υπηρεσίες του Δήμου Σκοπέλου, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα σημειώνεται στην τεχνική υπηρεσία και την υπηρεσία καθαριότητας, καθώς το υπάρχον προσωπικό έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του νησιού. Αν σε όλα τα προηγούμενα συνυπολογιστούν οι άδειες και τα ρεπό που δικαιούνται οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας, είναι εύκολα αντιληπτή η αναγκαιότητα πρόσληψης επιπλέον προσωπικού.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η αντιδήμαρχος οικονομικών και διοικητικών θεμάτων, του Δήμου Σκοπέλου, Μάχη Κλωνάρη – Κούβαρη, υπογραμμίζει ότι «προσπαθούμε να καλύψουμε τα κενά με καλή συνεργασία και πολύ δουλειά, προκειμένου να διατηρείται το νησί σε καλό επίπεδο από άποψη καθαριότητας και παράλληλα να προχωρήσουν τα θέματα που προωθούνται από την τεχνική υπηρεσία. Προσβλέπουμε, υπογραμμίζει η ίδια, στους εποχικούς υπαλλήλους που θα απασχοληθούν με πεντάμηνη σύμβαση, αλλά έχει καθυστερήσει η διαδικασία πρόσληψης, λόγω εκλογών».

Στο μεταξύ, παρά τα περιορισμένα οικονομικά δεδομένα, καταβάλλονται προσπάθειες, προκειμένου να αντιμετωπιστούν με καλή διάθεση και συνεργασία, τα γενικότερα ζητήματα που απασχολούν το νησί, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας τόσο των ντόπιων, όσο και των επισκεπτών.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου