ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Στη διεθνή έκθεση της Ουτρέχτης η Σκιάθος

στη-διεθνή-έκθεση-της-ουτρέχτης-η-σκιά-709431

Πρωτοβουλίες για την εντονότερη διαφήμιση του νησιού στο εξωτερικό

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού VAKANTIEBEURS 2015, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ουτρέχτη της Ολλανδίας, στο διάστημα από 13 έως 18 Ιανουαρίου, συμμετείχε η Σκιάθος με δικό της σταντ στον χώρο του ΕΟΤ. Τη Σκιάθο εκπροσώπησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, Παναγιώτης Διολέττας.

Η Σκιάθος δέχεται, σημειωτέον, κατά την καλοκαιρινή περίοδο δύο πτήσεις εβδομαδιαίως απευθείας από Αμστερνταμ (TUI, TRANSAVIA).

Οι Ολλανδοί τουρίστες είναι κατά το πλείστον υψηλού εισοδηματικού χαρακτήρα, αγαπούν την Ελλάδα, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι στην πλειοψηφία τους προτιμούν να κάνουν τις διακοπές τους στην αρχή ή στο τέλος της τουριστικής περιόδου, τους μήνες δηλαδή που χρειαζόμαστε ενίσχυση.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης και με την αμέριστη βοήθεια των υπευθύνων του ΕΟΤ στην Ολλανδία πραγματοποιήθηκαν επαφές με σκοπό την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος αλλά και περαιτέρω διαφήμισης της Σκιάθου.

Επίσης προγραμματίστηκαν δράσεις για το μέλλον όπως φιλοξενία, ξενάγηση και ενημέρωση Ολλανδών δημοσιογράφων, διαφημίσεις σε εγχώρια τουριστικά έντυπα και σχεδιασμός ειδικού χαρακτήρα event για την επόμενη έκθεση του 2016.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου