ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εγκαινιάστηκε χριστουγεννιάτικο χωριό στο Παλιό Λιμάνι Σκιάθου

εγκαινιάστηκε-χριστουγεννιάτικο-χωρ-748759

Ανοιξε επίσημα προχθές στο Παλιό Λιμάνι Σκιάθου το «Χριστουγεννιάτικο χωριό». Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία εκατοντάδων δημοτών που συνόδευαν τα παιδιά τους. Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος και αναφέρθηκε στο ιστορικό της απόφασης για τη δημιουργία του μικρού φιλόξενου εορταστικού χώρου και τη γρήγορη υλοποίησή του μέσα σε δύο εβδομάδες.

Επίσης τόνισε την άμεση επέμβαση του Δημάρχου κ. Δημήτρη Πρεβεζάνου στο αίτημα των συλλόγων και σχολικών επιτροπών και την προτροπή του στην Επιτροπή Πολιτισμού για την εξεύρεση πόρων ώστε να κατασκευαστεί το συντομότερο δυνατόν αυτός ο τόπος που χαρακτηρίστηκε ως σημείο αναφοράς για τα Χριστούγεννα στη Σκιάθο.

Το Δήμαρχο εκπροσώπησε στην εκδήλωση ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου κ. Θεοδόσης Τρακόσας που αφού ευχαρίστησε τους συντελεστές της ιδέας και της υλοποίησης, δήλωσε ότι η Δημοτική αρχή θα στέκεται δίπλα σε κάθε πολιτιστική και όχι μόνο εκδήλωση των δημοτών και έδωσε την υπόσχεση ότι κάθε χρόνο η συγκεκριμένη εκδήλωση θα μεγαλώνει για να αισθάνονται με το καλύτερο τρόπο, κυρίως τα παιδιά, το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα της ελπίδας, της χαράς και της αγάπης.

Ο Αγιος Βασίλης έφτασε στο χώρο της εκδήλωσης όχι με το έλκηθρό του αλλά με βάρκα για να τονίσει, όπως είπε, τη συμπάθειά του στους ναυτικούς. Κατόπιν η χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου με επικεφαλής την κα. Φάνη Μπαρμπή έψαλλε κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Στη συνέχεια οι ομάδες «cheerleaders» του Γ.Σ. Σκιάθου με την καθοδήγηση της κας Τζίτζι Βαρσάκη παρουσίασαν το χορευτικό τους πρόγραμμα και απέσπασαν το χειροκρότημα από όλους τους παρευρισκόμενους.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Αγιος Βασίλης καθήμενος στην πολυθρόνα του, ανάμεσα στο σπίτι του και τη φάτνη, μοιράζοντας γλυκά σε όλα τα παιδιά που φωτογραφίζονταν μαζί του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου