ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Κέντρο δια βίου μάθησης στο Δήμο Αλοννήσου

κέντρο-δια-βίου-μάθησης-στο-δήμο-αλονν-64198

Τίθεται σε λειτουργία το κέντρο δια βίου μάθησης από το Δήμο Αλοννήσου και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, μέσω της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης.

Στο πλαίσιο λειτουργίας της συγκεκριμένης δομής προβλέπεται να υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με

εκπαιδευτικές δράσεις εθνικής εμβέλειας και τοπικής εμβέλειας.

Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Αλοννήσου μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα που περικλείουν τους τομείς : οικονομία-επιχειρηματικότητα, ποιότητα ζωής-περιβάλλον, νέες τεχνολογίες, γλώσσα και επικοινωνία, κοινωνικές δεξιότητες και δράσεις, πολιτισμός και τέχνη, προγράμματα ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, σε επίπεδο εθνικής εμβέλειας.

Στα προγράμματα τοπικής εμβέλειας, αντίστοιχα, καταγράφεται η διδασκαλία Ποντιακής διαλέκτου, ενώ αναμένονται στους αμέσως επόμενους μήνες και άλλα προγράμματα τοπικής εμβέλειας.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κ.Ε.Π, τηλ

24240663636, ή στην Ελενα Καραμαγκιόλα, υπεύθυνη εκπαίδευσης, ανάπτυξης και διασφάλισης ποιότητας Κ.Δ.Β.Μ. Αλοννήσου, στο τηλέφωνο 6981516949.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου