ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πρόσληψη εποχικών στο Δήμο Σκιάθου

πρόσληψη-εποχικών-στο-δήμο-σκιάθου-75022

Εποχικοί υπάλληλοι για την καθαριότητα

Στην πρόσληψη δέκα εργατών καθαριότητας με δίμηνη σύμβαση θα προχωρήσει άμεσα ο Δήμος Σκιάθου, μετά την απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Σκιάθου, στη διάρκεια της πρόσφατης, εναρκτήριας συνεδρίαση.

Ο Δήμος Σκιάθου θα προσλάβει εποχικούς, προκειμένου να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες του τομέα καθαριότητας, και να λάβουν την άδειά τους οι επτά μόνιμοι υπάλληλοι, οι οποίοι εργάζονται νυχθημερόν, χωρίς καμία διακοπή, προκειμένου να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες του νησιού.

Παράλληλα η σύμβαση του ιδιώτη, ο οποίος έχει αναλάβει τμήμα της καθαριότητας του νησιού λήγει, οπότε στη συνέχεια, το βάρος θα μετατοπιστεί και πάλι εξ ολοκλήρου στο λιγοστό, υπάρχον προσωπικό.

Προτεραιότητα μείζονος σημασίας είναι και για τα τρία νησιά των Βορείων Σποράδων η πρόσληψη εποχικών υπαλλήλων, προκειμένου να καλυφθούν οι κενές θέσεις, οι οποίες δημιουργήθηκαν λόγω της συμμετοχής υπαλλήλων σε προγράμματα κινητικότητας και της συνταξιοδότησης, παράλληλα, εργαζομένων στους δήμους.

Στο πλαίσιο αυτό, ανάλογες πρωτοβουλίες προτίθενται να αναλάβουν οι επικεφαλής τόσο του Δήμου Σκοπέλου, όσο και του Δήμου Αλοννήσου

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου