ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Τελικός προορισμός τους… το Αστυνομικό Τμήμα

τελικός-προορισμός-τους-το-αστυνομι-173131

Αλλοι 10 επιχείρησαν να πετάξουν από Σκιάθο

Κατά ομάδες συνεχίζουν να επιχειρούν να «δραπετεύσουν» αεροπορικώς από τη χώρα παράνομοι μετανάστες. Συνολικά 10 αλλοδαποί συνελήφθησαν το προηγούμενο τριήμερο στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, όταν στη διάρκεια του ελέγχου τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα αποδείχθηκαν πλαστά.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν προχθές το πρωί στον Κρατικό Αερολιμένα της Σκιάθου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου τέσσερις ακόμη αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, και συγκεκριμένα δύο άντρες ηλικίας 25 και 21 ετών και δύο γυναίκες, ηλικίας 31 και 34 ετών, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από την Ελληνική Επικράτεια με προορισμό τη Νάπολη Ιταλίας, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου τέσσερα πλαστά δελτία ταυτότητας, τα οποία κατασχέθηκαν.

Την ίδια ημέρα, την Τρίτη, συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 38 και 45 ετών, οι οποίοι επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από την Ελληνική Επικράτεια με προορισμό τη Βενετία, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου δύο πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Χθες το πρωί στον Κρατικό Αερολιμένα της Σκιάθου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου συνελήφθη μία 20χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Σουδάν, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.

Η 20χρονη επιχείρησε να εξέλθει παράνομα από την Ελληνική Επικράτεια με προορισμό τη Ρώμη, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, το οποίο κατασχέθηκε.

Το πρωί της περασμένης Δευτέρας πάλι στο αεροδρόμιο της Σκιάθου συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Συρίας και συγκεκριμένα ένας 25χρονος, ένας 22χρονος και μία 25χρονη, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.

Επιχείρησαν να ταξιδέψουν για τη Βενετία, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου τρία πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Στο πλαίσιο του αστυνομικού ελέγχου που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή του 22χρονου και κατασχέθηκαν ακόμη δύο πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου