ΕΞΟΔΟΣ

Καλοκαίρι πολιτισμού

καλοκαίρι-πολιτισμού-175801

Σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια του Αυγούστου, στο Ανοιχτό Θέατρο Μπούρτζι της Σκιάθου.

Σήμερα, Τρίτη 5 Αυγούστου, υπάρχει μια έκπληξη για μικρούς και μεγάλους. Ο θίασος «Σκιές και γέλια» θα παρουσιάσει παραδοσιακό καραγκιόζη από τον μάστορα του είδους Μιχαήλ Θεοδωρόπουλο.

Ακολουθεί στις 8 Αυγούστου η παιδική θεατρική παράσταση Χάνσελ κ Γκρέτελ σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα και μουσική Γ. Ζουγανέλη. Μικροί και μεγάλοι είναι πολύ τυχεροί.

Στις 9 Αυγούστου σειρά έχει μια ποπ ρομαντική ιστορία, γεμάτη μουσική και συναίσθημα. Η ελληνική μουσική παράσταση «Σε θέλω δίπλα μου» θα διασκεδάσει το κοινό.

Στις 17 Αυγούστου ακολουθεί μια ακόμη παιδική-νεανική παράσταση με τίτλο «Σώστε τους ήρωες», που μας καλεί να διασκεδάσουμε.

Τη Δευτέρα 18 Αυγούστου ο αγαπητός σε όλους Μπάμπης Τσέρτος μαζί με την «Εστουδιαντίνα» του Ανδρέα Κατσιγιάννη θα βρίσκονται στο ανοιχτό θέατρο Μπούρτζι.

Στις 20 Αυγούστου ο γνωστός σε όλους μας καραγκιοζοπαίχτης Γιώργος Αθανασίου θα βρίσκεται για δεύτερη φορά μέσα στο καλοκαίρι του 2014 να διασκεδάσει το κοινό του με μια πανέξυπνη ιστορία με τον αγαπημένο μας καραγκιόζη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου