ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι της Αλοννήσου

ορίστηκαν-οι-αντιδήμαρχοι-της-αλοννή-176013

Δύο Αντιδήμαρχοι για το νησί

Σε δύο Αντιδημάρχους θα ανατεθεί το έργο του Δήμου Αλοννήσου ύστερα από την οριστικοποίηση των ονομάτων τους από την ομάδα πλειοψηφίας του εκ νέου Δημάρχου, κ. Πέτρου Βαφίνη.

Ρεπορτάζ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΣΙΑΣ

Ο κ. Άγγελος Αργυρίου και ο κ. Κωνσταντίνος Καλογιάννης θα είναι οι δύο Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αλοννήσου που θα αναλάβουν από την 1η Σεπτέμβρη τα καθήκοντά τους. Ο κ. Αργυρίου θα έχει τις αρμοδιότητες της τεχνικής υποστήριξης του Δήμου, όπως διοικητικά και οικονομικά θέματα, και ο κ. Καλογιάννης θα είναι υπεύθυνος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωτερικών Εργων.

Ο κ. Καλογιάννης είχε διατελέσει πάλι Αντιδήμαρχος Καθαριότητας επί δημαρχίας Ορέστη Παπαχρήστου από το 1998 έως το 2006. Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο κ. Καλογιάννης ανέφερε ότι βρίσκεται ήδη στο πόστο του και μεριμνά για την καθαριότητα του νησιού από τις αρχές του Ιουνίου. «Το νησί είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Στόχος μου είναι η καθαριότητα του νησιού και η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού. Υπάρχει μια χρηματοδότηση για το γήπεδο ώστε να μπει χλοοτάπητας καθώς και για την επάνδρωση με κατάλληλο υλικό για το νέο κλειστό γυμναστήριο του νησιού το οποίο αναμένεται να παραδοθεί στις αρχές του Οκτώβρη. Υπάρχει μια τεράστια δραστηριότητα από έργα που θα δώσουν μεγάλη πνοή στο νησί μας, όπως η λιμνοδεξαμενή χωρητικότητας 750.000 κυβικών μέτρων που έχει ολοκληρωθεί από πέρυσι και αναμένεται η σύνδεσή της με τον οικισμό.»

Η νέα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αλοννήσου θα απαρτίζεται από 17 συμβούλους, εκ των οποίων οι δέκα ανήκουν στην ομάδα του κ. Πέτρου Βαφίνη, τέσσερις μαζί με τον κ. Παναγιώτη Βλάϊκο και ένας μαζί με τον κ. Κωνσταντίνο Δροσάκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου