ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ο πρώτος gay γάμος στη Σκόπελο! ~ ΜΕΤΑΞΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ

ο-πρώτος-gay-γάμος-στη-σκόπελο-μεταξυ-κυπ-183355

Πραγματοποιήθηκε χθες σε παραλία του νησιού – Οι φωτογραφίες των μελλόνυμφων κάνουν στο γύρο του διαδικτύου

Ο πρώτος gay γάμος στην Ελλάδα στο νησί της Σκοπέλου πραγματοποιήθηκε χθες σε παραλία του νησιού. Με τις φωτογραφίες των μελλόνυμφων να κάνουν το γύρω των social media.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι, ο Κύπριος σκηνοθέτης Χάρης Μαυρομιχάλης και ο Αμερικανός Lance Boyd, ήταν ήδη παντρεμένοι στο εξωτερικό και απλά στο νησί της Σκοπέλου ανανέωσαν τους όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης, σε μια ρομαντική τελετή λίγο πριν τη δύση του ηλίου στα πρότυπα του Mamma Mia και έχοντας κοντά τους φίλους από το στενό τους περιβάλλον.

Άλλωστε η πρόταση γάμου του Κύπρου σκηνοθέτη, Χάρη Μαυρομιχάλη, που ζει μόνιμα στην Αμερική στον αγαπημένο του, Lance Boyd είχε συζητηθεί, κάνοντας το γύρο του κόσμου. Συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2013 κατάφερε να βάλει γυαλιά σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη, όταν άφησε 99 μπαλόνια στον ουρανό της Νέας Υόρκης κάνοντας την πιο πρωτότυπη πρόταση γάμου στο σύντροφό του. Τον Ιούλιο του 2014 ένωσαν τις ζωές τους σε ένα υπέροχο σκηνικό στη Σκόπελο.

Ο Χάρης Μαυρομιχάλης είναι χορευτής, σεναριογράφος, σκηνοθέτης ταινιών μικρού, αλλά και μεγάλου μήκους, παραγωγός, ένας καλλιτέχνης με πολύπλευρο ταλέντο. Ένα ελεύθερο πνεύμα που ζει και εργάζεται στο Μανχάταν και κατάφερε να βάλει γυαλιά στους προχωρημένους Αμερικάνους. Συγκεκριμένα, η Huffington Post έγραφε για την πρόταση γάμου που έκανε στον εκλεκτό της καρδιάς του Lance Boyd «Δεν έχουμε δει τίποτα παρόμοιο μέχρι τώρα».

Έτσι παντρεύτηκαν με μία όμορφη τελετή στις Σποράδες. Ο Κύπριος σκηνοθέτης Χάρης Μαυρομιχάλης και ο Lance Boyd φρόντισαν και την κάθε λεπτομέρεια. Κοντά τους είχαν άτομα από το στενό φιλικό και οικογενειακό τους περιβάλλον.

Μάλιστα το νεόνυμφο ζευγάρι δε δίσταζε ακόμα και στην γαμήλια του τούρτα να κάνει αναπαράσταση με πολύ όμορφο τρόπο την οικογενειακή του κατάσταση, τοποθετώντας στο σκηνικό ακόμα και το σκύλο τους…

Τέλος σε επικοινωνία του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ με τον δήμαρχο Σκοπέλου κ. Γιώργο Μιχελή, ο ίδιος ανέφερε πως χθες ενημερώθηκε για τον γάμο, τονίζοντας ότι δεν γνώριζε τίποτα νωρίτερα και ότι προφανώς ήταν κάποιο είδος τελετής ανταλλαγής όρκων και όχι παραδοσιακός γάμος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου