ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εκβιασμό για την Αξιολόγηση

εκβιασμό-για-την-αξιολόγηση-264542

Στο ΕΠΑΛ Σκοπέλου, καταγγέλλει η Επιτροπή Εκπαιδευτικών Μαγνησίας του ΠΑΜΕ

Εκβιασμό των καθηγητών του ΕΠΑΛ Σκοπέλου να συμμετάσχουν στην Αυτοαξιολόγηση από σχολική σύμβουλο, καταγγέλλει η Επιτροπή Εκπαιδευτικών Μαγνησίας του ΠΑΜΕ, ζητώντας από την τοπική ΕΛΜΕ να διαγράψει από μέλος της τη συγκεκριμένη σχολική σύμβουλο.

Σύμφωνα με το ΠΑΜΕ, η συγκεκριμένη σχολική σύμβουλος που κατονομάζεται, πιέζει τους καθηγητές να προχωρήσουν σε σχηματισμό ομάδων εργασίας στο πλαίσιο της αυτοαξιολόγησης και μάλιστα πριν ακόμη συγκληθεί ο Σύλλογος των καθηγητών για να αποφασίσει για το θέμα.

«Οσο δύσκολα το παιδαγωγικό επίχρισμα καλύπτει το αντιεκπαιδευτικό αίσχος τόσο εύκολα ο εκβιασμός αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο αυτών που τάχθηκαν απέναντι στα συμφέροντα όχι μόνο του κλάδου των εκπαιδευτικών αλλά όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας και τελικά της παιδείας. Είναι, λέει, υπηρεσιακό καθήκον, πάνω από τις αποφάσεις σωματείων, ενώσεων και ομοσπονδιών, να υποταχτούμε στο σχέδιο διάλυσης και των τελευταίων συντριμμιών της εκπαίδευσης. Το ήθος αυτών των ανθρώπων είναι τέτοιο που τελικά φτάνουν να απειλούν με απώλεια θέσεων εργασίας χαρακτηρίζοντας δε τη στάση του εκπαιδευτικού που αντιστέκεται ως αυτιστική», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου