ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Το νησί της Σκοπέλου στον ιστοτόπο Discovergreece.com

το-νησί-της-σκοπέλου-στον-ιστοτόπο-discovergreece-com-272549

Διαδικτυακή προβολή

Πρωτοβουλίες ενίσχυσης της Ελλάδας διεθνώς αναπτύσσει η Marketing Greece ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν, λανσάροντας σε διεθνές επίπεδο τον ιστοτόπο discovergreece.com, μέσω του οποίου αναδεικνύεται και η Σκόπελος.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το website διεθνών προδιαγραφών, που ενισχύει την προβολή της Ελλάδας ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό παγκοσμίως.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και γνωστός επιχειρηματίας από τη Σκόπελο, ο οποίος πραγματοποίησε επαγγελματικές συναντήσεις με σκοπό τη διοργάνωση δημοσιογραφικών ταξιδιών στο νησί, με τη συμμετοχή δημοσιογράφων του τουριστικού ρεπορτάζ από όλο τον κόσμο.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε η υψηλής ποιότητας διαδραστική πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί, λαμβάνοντας υπόψη τις βέλτιστες πρακτικές διεθνώς σε ότι αφορά το μάρκετινγκ τουριστικού προϊόντος και προορισμού. Ο επισκέπτης του website θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει τους ελληνικούς προορισμούς και να αποκτήσει πρόσβαση σε ένα συναρπαστικό κόσμο εικόνων και πληροφοριών για πάνω από 120 τουριστικούς προορισμούς και πάνω από 30 θεματικές ενότητες.

Μέσα από τις σελίδες του discovergreece.com η Ελλάδα παρουσιάζεται ως ένα σύνολο μοναδικών εμπειριών που ξεδιπλώνεται στον επισκέπτη μέσα από 60 videos, πάνω από 3.000 φωτογραφίες και 130.000 λέξεις περιεχομένου σε πέντε γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά σήμερα και πολύ σύντομα στα γαλλικά, γερμανικά και ρωσικά, και τον καλεί να σχεδιάσει το ταξίδι του εύκολα, γρήγορα και ευχάριστα. Στον σχετικό ιστότοπο υπάρχει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα παρουσίαση της Σκοπέλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου