ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Υποψήφιος με τον Κώστα Αγοραστό ο δήμαρχος Σκιάθου Ν. Πλωμαρίτης

υποψήφιος-με-τον-κώστα-αγοραστό-ο-δήμα-276875

Ο νυν δήμαρχος Σκιάθου Νίκος Πλωμαρίτης – Καράμπελας συμφώνησε να είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» του εκ νέου υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

Ο Ν. Πλωμαρίτης, που είναι απόφοιτος της Ανώτερης Δημόσιας Σχολής Εμπορικού Ναυτικού (Α.Δ.Σ.Ε.Ν.), ασχολείται ενεργά με την αυτοδιοίκηση για περίπου 16 χρόνια, εκ των οποίων τα τελευταία 8 ως δήμαρχος (εξελέγη δήμαρχος το 2006 και επανεξελέγη το 2010). Το 1998 είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Σκιάθου, το 2003 ορίσθηκε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, ενώ από τον Ιούνιο του 2004 ανέλαβε και τα καθήκοντα του Αναπληρωτή Δημάρχου.

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στον συνδυασμό μας έναν άνθρωπο με μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση αλλά και στα ζητήματα της Σκιάθου και των νησιών των Βορείων Σποράδων», επισήμανε σε δήλωσή του ο κ. Κ. Αγοραστός.

Οπως ανέφερε o εκ νέου υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, «ο κ. Πλωμαρίτης έχει αποδείξει ότι όλα αυτά τα χρόνια ότι απ’ όποια θέση και αν κλήθηκε να υπηρετήσει τους θεσμούς του α’ βαθμού, το έπραξε με υπευθυνότητα και με συνέπεια. Με τον δήμαρχο Σκιάθου συνεργαστήκαμε στενά τα τρία αυτά χρόνια με αποτέλεσμα να υλοποιούνται έργα και μελέτες ύψους περίπου 25,5 εκατ. ευρώ για το νησί. Παράλληλα μέσα από το Ολοκληρωμένο Σχέδιο Ανάπτυξης Νήσων της Θεσσαλίας, στη Σκιάθο πρόκειται να υλοποιηθούν άλλα εννέα έργα προϋπολογισμού 4,5 εκατ. ευρώ.

Θέλουμε στο συνδυασμό μας τους δημιουργικούς και τους χρήσιμους σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα. Θέλουμε ανθρώπους που να έχουν διακριθεί στα δύσκολα, που να έχουν δοκιμασθεί και να έχουν πετύχει στην πράξη. Στη νέα θητεία έχουμε μόνο μία επιλογή: να πετύχουμε περισσότερα, να πάμε την Θεσσαλία ακόμη ψηλότερα».

Από την πλευρά του ο κ. Ν. Πλωμαρίτης – Καράμπελας δήλωσε: «Μετά από 15 χρόνια στο Δήμο Σκιάθου υπηρετώντας με ήθος και με ζήλο, που γνωρίζουν όλοι οι βορειοσποραδίτες, στον α’ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης αποφάσισα να παραδώσω τη σκυτάλη σε νέα πρόσωπα. Εχοντας συνεργαστεί με τον περιφερειάρχη κ. Αγοραστό και έχοντας ιδία άποψη για το έργο που έχει κάνει στα νησιά αλλά και την αγάπη του για τον τόπο μας, πήρα την απόφαση να στηρίξω τον συνδυασμό του και να προσφέρω στον β’ βαθμό αυτοδιοίκησης. Η απόφασή μου αυτή έχει σαν στόχο να ενώσουμε τις δυνάμεις και να πετύχουμε ακόμη περισσότερα για το καλό των Β. Σποράδων».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου