ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Το σχέδιο για την ανάπτυξη των Β. Σποράδων

το-σχέδιο-για-την-ανάπτυξη-των-β-σποράδ-302310

Θα παρουσιάσει η υποψήφια περιφερειάρχης Ηρώ Διώτη

Τις προγραμματικές θέσεις της περιφερειακής παράταξης «Δρόμος Ανατροπής για την Θεσσαλία της ευημερίας, της αλληλεγγύης, της οικολογίας» για τον τουρισμό και την ανάπτυξη των Β. Σποράδων θα παρουσιάσουν στην αίθουσα του ΞΕΝΙΑ, στην Σκόπελο, η υποψήφια περιφερειάρχης Θεσσαλίας Ηρώ Διώτη και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Γιώργος Σταμπουλής, αύριο Σάββατο 12 Απριλίου στις 7.30 μμ. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα χαιρετίσει ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο «Δρόμος Ανατροπής για την Θεσσαλία της ευημερίας, της αλληλεγγύης, της οικολογίας» αντιλαμβάνεται τον τουρισμό με άλλο πρόσημο, με άλλη στρατηγική και με άλλες πολιτικές για την ανάπτυξη, ανάδειξη και αξιοποίηση των προορισμών και όχι την λεηλασία των εργαζομένων και του περιβάλλοντος.

«Η Περιφέρεια μπορεί και πρέπει να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό και ουσιαστικό ρόλο στην ανάπτυξη του τόπου, και όχι μόνον να περιορίζεται στην αξιοποίηση προγραμμάτων και εργαλείων που σχεδιάζονται σε κεντρικό ή Ευρωπαϊκό επίπεδο», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Επίσκεψη στην Π.Ε. Μαγνησίας

Κλιμάκιο του συνδυασμού «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία» με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Γ. Σταμπουλή επισκέφθηκε τις υπηρεσίες της Περιφέρειας στη Μαγνησία, την Πέμπτη 10 Απριλίου, και συζήτησε με τους εργαζόμενους και τους συλλογικούς φορείς τους. Διαπιστώθηκαν οι σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό μετά τη συνολική μείωση κατά το ένα τρίτο σε διάστημα των τριών ετών από την έναρξη λειτουργίας του θεσμού.

Από την πλευρά του συνδυασμού ο Γ. Σταμπουλής τόνισε ότι για την Αριστερά η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση είναι θεσμός στρατηγικής σημασίας τόσο για την αξιοποίηση των πόρων όσο και για την επίτευξη συνεκτικού σχεδιασμού που θα αξιοποιεί τις συνέργειες, θα θεμελιώνει την περιφερειακή ταυτότητα και θα συμβάλλει στην παραγωγή και δίκαιη κατανομή του πλούτου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου