ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Συγκέντρωση του συνδυασμού «Σκιάθος – Οραμα ζωής»

συγκέντρωση-του-συνδυασμού-σκιάθος-82-335887

«Το ψηφοδέλτιό μας καταδεικνύει τη δυναμική μας», τόνισε ο υποψ. Δήμαρχος Δημ. Πρεβεζάνος

Η πρώτη πανηγυρική συγκέντρωση όλων των υποψηφίων του συνδυασμού «Σκιάθος – Οραμα ζωής» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Πρεβεζάνο πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Ο υποψήφιος δήμαρχος, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψήφιους του συνδυασμού, τόνισε τη δυναμική του ψηφοδελτίου του. Εξήρε το έργο που συνετέλεσε ο ίδιος σε συνεργασία με τους συνεργάτες του τις τελευταίες δύο δεκαετίες και την ποιότητα των υποψηφίων συμβούλων που απαρτίζουν το συνδυασμό του. Στην ομιλία του αναφορά έκανε στην προπαγάνδα, όπως είπε, που γίνεται εναντίον του, προτρέποντας στους υποψήφιους να μην απαντούν κατ’ αυτόν τον τρόπο.

«Ο συνδυασμός μας δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα και να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων κάνοντας αρνητική προπαγάνδα, επιτιθέμενος σ’ άλλους συνδυασμούς. Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε τη δική μας ποιότητα, που στηρίζεται στο ποιόν των υποψηφίων μας και στο έργο που έχει συντελέσει σε βάθος δύο δεκαετιών ο ίδιος με τους τότε συνεργάτες του», τόνισε.

Το ψηφοδέλτιο αποτελείται από 42 «επιφανή στελέχη της κοινωνίας της Σκιάθου (10 γυναίκες και 32άνδρες) και καταδεικνύει όχι μόνο την πληρότητα αλλά κυρίως την ποιότητα, αρτιότητα και τη δυναμική της νέας παράταξης», τόνισε ο κ. Πρεβεζάνος και υπογράμμισε: «Τα 23 διαφορετικά επαγγέλματα των υποψηφίων, που αντιπροσωπεύουν σχεδόν στο σύνολο τους, τους επαγγελματίες και κατοίκους της Σκιάθου, είναι η εγγύηση για τη σωστή εκπροσώπηση στη Νέα Δημοτική Αρχή (τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και στις επιτροπές εργασίας και εθελοντισμού) όλων των πληθυσμιακών ομάδων του νησιού».

Το Σάββατο το απόγευμα εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο που βρίσκεται στην παραλία της πόλης, δίπλα στην Αλφα τράπεζα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου