ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Μαθήτρια κινδύνεψε στη Σκιάθο

μαθήτρια-κινδύνεψε-στη-σκιάθο-337192

Μία δεκατριάχρονη μαθήτρια του Γυμνασίου Σκιάθου κινδύνεψε το απόγευμα της Κυριακής όταν ανέβηκε στον πρώτο όροφο του Λυκείου Σκιάθου και δεν μπορούσε να κατέβει.

Συγκεκριμένα, η μαθήτρια σκαρφάλωσε στον πρώτο όροφο του σχολείου για άγνωστο λόγο από την υδρορροή όταν έπαιζε στο προαύλιο του σχολείου. Στις 6 και τέταρτο κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία της Σκιάθου και με τη συνδρομή ενός κλιμακοφόρου οχήματος, η μαθήτρια κατέβηκε σώα και αβλαβής.

«Τέτοια περιστατικά είναι συχνά! Το σχολείο είναι αφύλακτο! Μπαίνουν στο προαύλιο από τα κάγκελα γιατί είναι χαμηλά. Παλιότερα, κάποιος ανέβηκε στα κεραμίδια σκαρφαλώνοντας από τον ιστό της σημαίας. Εχουμε κάνει εισήγηση στη δημοτική επιτροπή παιδείας από τον Οκτώβριο για την αντικατάστασή τους και το θέμα έχει κολλήσει στο ζήτημα για τη μελέτη του σχεδίου του κάγκελου. Υποσχέθηκαν να λυθεί το ζήτημα.», δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο λυκειάρχης Σκιάθου, Λεωνίδας Τζαβαλιάς. Επίσης, συστήνει στους γονείς να γνωρίζουν πού βρίσκονται τα παιδιά τους γιατί ο κίνδυνος είναι μπροστά μας.

(φωτογραφία αρχείου)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΣΙΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου