ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ανακοίνωση υποψηφιότητας από τον Παναγιώτη Κόλλια

ανακοίνωση-υποψηφιότητας-από-τον-παν-342166

Με το συνδυασμό «Νέα Πνοή» στη Σκιάθο

«Η Σκιάθος χρειάζεται καινούργιους ανθρώπους με νέες ιδέες που να μπορούν να καταφέρουν να ξεπεράσουν την οικονομική κρίση στον τόπο μας μέσα από την κατάλληλη και σωστή διαχείριση», τονίζει ο Παναγιώτης Κόλλιας, πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε., υποψήφιος στη Σκιάθο, με το συνδυασμό «Νέα Πνοή», με επικεφαλής τον Μαν. Πασχάλη.

Ο ίδιος τονίζει: «Αποφασίσαμε όλοι μας να ζήσουμε σε αυτό το νησί να εργαστούμε και να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας, για να γίνει όμως αυτό πρέπει να ξεπεράσουμε τα δοκιμασμένα και αναποτελεσματικά μοντέλα διαχείρισης των δήμων. Πρέπει να τακτοποιήσουμε τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και να προχωρήσουμε σε νέα μοντέλα ανάπτυξης. Η Σκιάθος μας προσφέρει όλα τα αγαθά από τη φύση της και εμείς πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε και να τα αξιοποιήσουμε. Ετσι και εγώ από τη δική μου πλευρά αποφάσισα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για το καλό του τόπου μας. Σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου με το συνδυασμό «Νέα Πνοή» του Υποψήφιου Δημάρχου Μανώλη Πασχάλη.

Ο Παναγιώτης Κόλλας γεννήθηκε στη Σκιάθο, όπου και μεγάλωσε, αποφοιτώντας από το Λύκειο της Σκιάθου. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο ΤΕΙ Σερρών, έχει πραγματοποιήσει πτυχιακή διατριβή σε «Ηλεκτρομηχανολογικές και ενεργειακές εγκαταστάσεις σε ξενοδοχειακή μονάδα», ενώ έχει συμμετάσχει σε διεθνή σεμινάρια.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχει εγκατασταθεί στη Σκιάθο όπου και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου