ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Φήμες για επίσκεψη του Τζορτζ Κλούνεϊ

φήμες-για-επίσκεψη-του-τζορτζ-κλούνεϊ-376926

Πολλά τα σενάρια των κατοίκων στη Σκιάθο

Σαν «καυτό απόρρητο» μοιάζει η φημολογούμενη επίσκεψη του διάσημου ηθοποιού, Τζορτζ Κλούνεϊ, στο κοσμοπολίτικο νησί του Παπαδιαμάντη που έχει βάλει «φωτιά» στις φήμες που έχουν διαδοθεί στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατοίκων του νησιού, εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί η φήμη πως στο νησί βρίσκεται ο διάσημος σταρ του Χόλλυγουντ, Τζορτζ Κλούνεϊ, μαζί με τη 36χρονη γοητευτική αρραβωνιαστικιά του και συνήγορο του Τζούλιαν Ασάνζ, Αμάλ Αλαμουντίν. Οι φήμες ενισχύθηκαν με αφορμή την εμφάνιση μίας θαλαμηγούς που έκανε την εμφάνισή της στο νησί της Σκιάθου τις τελευταίες ημέρες. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν πως επίκειται ολιγοήμερη επίσκεψη του βραβευμένου με Οσκαρ ηθοποιού την επόμενη εβδομάδα κατά την οποία θα καταλύσει σε μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα έξω από τη Σκιάθο, πληροφορία που διαψεύστηκε από τους υπαλλήλους του συγκεκριμένου ξενοδοχείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 52χρονος Αμερικανός ηθοποιός είναι λάτρης της Ελλάδας και έχει πάρει δημόσια θέση για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην πατρίδα τους, την Αθήνα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου