ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Καθαρισμός θεάτρου στη Σκιάθο

καθαρισμός-θεάτρου-στη-σκιάθο-394301

Συνδιοργανώθηκε με πρωτοβουλία φορέων

Σε εργασίες για τον ευπρεπισμό του ανοικτού θεάτρου «Μπούρτζι» στη Σκιάθο προχώρησαν φορείς στη Σκιάθο, ύστερα από πρωτοβουλία της Ενωσης Γονέων Σκιάθου και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος».

Ρεπορτάζ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΣΙΑΣ

Η Ενωση και ο Σύλλογος, αφού έλαβαν σχετική άδεια από το Δήμο Σκιάθου, και με την καθοδήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, προχώρησαν στη συντήρηση και το βάψιμο των 400 καθισμάτων και της σκηνής, καθώς και των εισόδων του ιστορικού κτιρίου του πολιτιστικού κέντρου που περιβάλλουν το ανοικτό θέατρο.

Στις εργασίες που κράτησαν μία εβδομάδα και ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη συμμετείχαν, επίσης, εθελοντικά και οι μαθητές του Λυκείου Σκιάθου. Επίσης, συμμετείχε το πυροσβεστικό κλιμάκιο Σκιάθου, καθώς και υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Οι φορείς που ανέλαβαν το έργο ευχαριστούν την εταιρεία «Τσιτσώνη ΟΕ» για τη διάθεση όλων των υλικών που χρειάστηκαν για τις εργασίες, το Avantiradioγια την εξεύρεση εργασιών καθώς και όλους όσοι βοήθησαν στο έργο.

Ο κ. Τζούμας Θεόδωρος, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος» δήλωσε πως η δράση είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Ενωσης, του Συλλόγου και του Δήμου και δεν μπορεί παρά να είναι δείκτης ευαισθητοποιημένης κοινωνίας που συμπράττει σε μία κοινή προσπάθεια ευπρεπισμού ενός ιστορικού τόπου της Σκιάθου, συνώνυμο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του νησιού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου