ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Σύσκεψη με το Ράιχενμπαχ

σύσκεψη-με-το-ράιχενμπαχ-404167

Συνάντηση με τον Χορστ Ράιχνεμπαχ, επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, θα έχουν σήμερα το πρωί εκπρόσωποι του Δήμου Σκοπέλου, προκειμένου να συζητηθούν τα αποτελέσματα της μελέτης που πραγματοποίησαν στελέχη της Τασκ Φορς, μετά τις διαδοχικές επισκέψεις που πραγματοποίησαν τους προηγούμενους στο νησί.

Συγκεκριμένα, ταξίδεψαν στην Αθήνα γι’ αυτό το σκοπό ο νυν δήμαρχος Γιώργος Μιχελής και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος του νησιού, Χρήστος Βασιλούδης, προκειμένου να μεταφέρουν από κοινού, ζητήματα μείζονος σημασίας, που απασχολούν τη Σκόπελο.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο κ. Χρήστος Βασιλούδης, ανέφερε ότι «προσδοκία μας είναι να αναβαθμιστεί ο Δήμος μας, να μας επιτρέψουν να προχωρήσουμε σε προσκλήσεις, διότι αυτή τη στιγμή ο Δήμος δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά με το υπάρχον προσωπικό». Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Σκοπέλου κάνει λόγο για πολύ μεγάλες ελλείψεις, που εμφανίζονται σε όλους τους τομείς του Δήμου.

Οπως επισημαίνει παράλληλα ο ίδιος, βασική προϋπόθεση για να λειτουργήσει όπως πρέπει ο Δήμος και να αναπτυχθεί, κατ’ επέκταση, το νησί, είναι η επαρκής στελέχωση όλων των υπηρεσιών και η δημιουργία των υπηρεσιών που προβλέπονται από τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας «ούτως ώστε να γίνει ένας σύγχρονος Δήμος, ο οποίος θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του μέλλοντος» όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλούδης.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου