ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Συνεδρίασε η Ενωση Καταστηματαρχών Σκιάθου

συνεδρίασε-η-ενωση-καταστηματαρχών-σ-419158

Αναμένονται πρωτοβουλίες μετά την ανάληψη της νέας δημοτικής αρχής

Ανοικτή συγκέντρωση πραγματοποίησαν χθες το πρωί οι ιδιοκτήτες εστιατορίων, καφετεριών και συναφών επαγγελμάτων στη Σκιάθο με κύριο θέμα τα προβλήματα του κλάδου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες στις 11 το πρωί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του πολιτιστικού κέντρου Μπούρτζι, ύστερα από πρόσκληση του Δ.Σ. της Ένωσης Καταστηματαρχών Εστιατορίων, Καφετεριών και συναφών επαγγελμάτων.

Οι επαγγελματίες της Σκιάθου έθεσαν τα προβλήματα του κλάδου τους και διάφορα παράπονα αναδεικνύοντας τις επιμέρους ιδιαιτερότητες που αντιμετωπίζει η κάθε περιοχή.

Επίσης, συζητήθηκε η κίνηση που παρατηρείται στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος κατά την παρούσα τουριστική σεζόν.

Τέλος, αποφασίστηκε η εντατικοποίηση των πρωτοβουλιών της Ένωσης για την επίτευξη λύσεων σε συνεργασία με όλους τους συνεργαζόμενους φορείς, το δήμο, τα σώματα ασφαλείας και τους ιδιώτες, μετά το πέρας της φετινής καλοκαιρινής περιόδου και με την ανάληψη καθηκόντων της νεοεκλεγείσας δημοτικής αρχής, ύστερα από νέα συνεδρίαση της Ένωσης που αναμένεται το Σεπτέμβριο όπου θα παρθούν αποφάσεις για τις δράσεις των επαγγελματιών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου