ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Προκήρυξη δύο θέσεων σε Σκόπελο και Σκιάθο από ΕΤΕ

προκήρυξη-δύο-θέσεων-σε-σκόπελο-και-σκ-429180

Ο διαγωνισμός θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ – Οι αιτήσεις κατατίθενται μέχρι 22 Ιουλίου

Δύο θέσεις, μία στη Σκόπελο και μία στη Σκιάθο, προκηρύσσει η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος με βάση διαγωνισμό για την πρόσληψη 122 υπαλλήλων του Κλάδου Κύριου Προσωπικού για την κάλυψη αναγκών των μονάδων του δικτύου της στην Περιφέρεια.

Το ΑΣΕΠ θα αναλάβει την ευθύνη για τη διεξαγωγή των εξετάσεων και την έκδοση των πινάκων βαθμολογίας του διαγωνισμού της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Οι υποψήφιοι θα υποβάλουν αίτηση – δήλωση συμμετοχής, σε ειδικό έντυπο της Τράπεζας, στο οποίο περιλαμβάνεται δήλωση ενημέρωσης – συγκατάθεσης του Ν.2472/97, περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και παροχή συγκατάθεσης περί δημοσιοποιήσεως του ονοματεπώνυμου, καθώς και της αναλυτικής και της συνολικής βαθμολογίας, λαμβάνοντας παράλληλα και αντίγραφο της κατατεθείσας αίτησης υπογεγραμμένο από τον ίδιο και από Υπάλληλο ή Στέλεχος του Καταστήματος.

Το έντυπο της αίτησης – δήλωσης συμμετοχής θα υπάρχει και θα συμπληρώνεται στο κατάστημα της Τράπεζας, στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση.

Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται από 14/07/2014 μέχρι και την 22/07/2014 σε οποιοδήποτε κατάστημα ο υποψήφιος επιθυμεί και κατά προτίμηση στο πλησιέστερο της κατοικίας του κατάστημα της Τράπεζας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη από 08:00 – 14:30 και Παρασκευή από 08:00 – 14:00).

Η κατάθεση των αιτήσεων – δηλώσεων θα γίνεται είτε αυτοπροσώπως και με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή της στρατιωτικής ταυτότητας ή του δελτίου ταυτότητας αλλοδαπού, είτε από νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο.

Η κατάθεση της αίτησης από νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο μπορεί να γίνει μόνο αφού έχει υπογραφεί από τον υποψήφιο ειδική εξουσιοδότηση (επισυνάπτεται υπόδειγμα), με θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής του από Αστυνομική Αρχή ή Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) ή Ελληνική Προξενική Αρχή στην περίπτωση που βρίσκεται στο εξωτερικό. Στην περίπτωση στρατευμένου, η σχετική εξουσιοδότηση μπορεί να φέρει θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής από τη Μονάδα όπου υπηρετεί ο υποψήφιος ή από άλλη Στρατιωτική Αρχή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου