ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αψηφούν το νόμο στην Αλόννησο;

αψηφούν-το-νόμο-στην-αλόννησο-436963

Αθηναίος με τζιπ μπροστά από πινακίδα απαγόρευσης

Αδιαφόρησε για την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης Αθηναίος οδηγός τζιπ στην Αλόννησο το βράδυ της Παρασκευής, αγνοώντας ακόμη και τα σφυρίγματα του λιμενοφύλακα.

Ρεπορτάζ:BAΓΓΕΛΗΣ ΠΑΣΙΑΣ

Ο οδηγός του τζιπ ο οποίος είναι γνωστός στην κοινωνία της Αλοννήσου, σύμφωνα με κάτοικο του νησιού, στάθμευσε το τζιπ του μπροστά από πινακίδα απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης στο λιμάνι του νησιού, στο Πατητήρι, αψηφώντας όχι μόνο τη σήμανση αλλά και την προειδοποίηση του λιμενοφύλακα.

Γύρω στις 10 το βράδυ, ο οδηγός στάθμευσε το αυτοκίνητό του και πήγε να απολαύσει το τσίπουρο ενός παρακείμενου μαγαζιού. Μία τουρίστρια, βλέποντας την κίνηση του οδηγού, άφησε το αυτοκίνητό της δίπλα ακριβώς στο τζιπ, σε σημείο όπου απαγορεύεται η στάθμευση.

Λίγη ώρα αργότερα, μπροστά στα μάτια πολλών Αλοννησιωτών και τουριστών, ο λιμενοφύλακας σφύριζε προκειμένου να τον ακούσουν οι οδηγοί και να πάρουν τα οχήματά τους από την παράνομη θέση. Ο οδηγός του τζιπ επιδεικτικά κινήθηκε προς το λιμενοφύλακα ο οποίος του έκοψε την κλήση για το παράνομο πάρκιγκ και του είπε πως έχει τον τρόπο να σβήσει την κλήση και να μην πληρώσει το επιβληθέν πρόστιμο. Ο οδηγός, ωστόσο, δεν απομάκρυνε το όχημά του αφήνοντας στο ίδιο σημείο μέχρι που αναχώρησε από την ταβέρνα στην οποία εστίασε. Την κλήση δεν τη γλύτωσε ούτε η τουρίστρια η οποία είδε τη χρηματική ποινή στο παρμπρίζ της όταν γύρισε στο αυτοκίνητό της λίγη ώρα αργότερα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου