ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ημιμαραθώνιος Ανώμαλου Δρόμου στη Σκιάθο

ημιμαραθώνιος-ανώμαλου-δρόμου-στη-σκ-461785

Είκοσι οκτώ συμμετοχές από διάφορες περιοχές και χώρες

Με επιτυχία στέφθηκε ο 3ος Ημιμαραθώνιος Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή στη Σκιάθο.

Συγκεκριμένα, η εκκίνηση δόθηκε στο Μπούρτζι την Κυριακή στις 16:30. Οι 28 συμμετέχοντες, 25 άνδρες και 3 γυναίκες, έτρεξαν τα 21 χιλιόμετρα της διαδρομής. Πρώτος αναδείχθηκε ο Σκιαθίτης, Αντώνης Αρμαμέντος, ενώ η Σκιαθίτισσα, Μαρία Παρίσση, ήρθε πρώτη στην κατηγορία των γυναικών. Στις 19.00 ακολούθησαν μαθητικοί αγώνες Δημοτικού και εν συνεχεία Γυμνασίου – Λυκείου. Οι νικητές πήραν κύπελλο και μετάλλιο ενώ όλοι οι συμμετέχοντες πήραν όλοι αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.

Το Σάββατο 07 Ιουνίου 2014 και ώρα 19:30 παρατέθηκε γεύμα στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού όπου παρευρέθηκαν 16 άτομα.

Υπήρχε συνολική συμμετοχή 28 ατόμων (25 άντρες + 3 γυναίκες). Το γεγονός τράβηξε τη προσοχή από Βόλο, Λάρισα, Ελλασόνα, Θεσσαλονίκη, Ναύπακτο, Θήβα, Βέροια καθώς και από το Ενωμένο Βασίλειο, την Πολωνία και τη Νορβηγία.

Αξιοσημείωτη ήταν η προσπάθεια και 7 παιδιών Γυμνασίου και Λυκείου δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους σε ένα τέτοιο απαιτητικό αγώνα.

Αξίζει να αναφερθεί το ιδιωτικό Πολυιατρείο του κ. Νίκου Εγνατιάδη το οποίο διέθεσε το ασθενοφόρο για τη διάρκεια του αγώνα και την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Τη Δευτέρα στις 12:30 υπήρξε αποχαιρετιστήριο τραπέζι έπειτα από χορηγία μάρκετ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου