ΠΟΛΟ

Ντέρμπι στην Πάτρα

ντέρμπι-στην-πάτρα-26334

Με πλήρη αγωνιστική δράση συνεχίζεται αύριο Κυριακή 6 Μαΐου το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, με τη Νίκη Βόλου να φιλοξενείται από την πρωτοπόρο ομάδα του ΝΟ Πατρών, για τον Β’ όμιλο και την 11η αγωνιστική.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Αντώνης Πεπανός, θα ξεκινήσει στις 4μ.μ. και μπορεί να χαρακτηριστεί ως ντέρμπι, αφού αγωνίζονται οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι μπορεί να μην παρουσιάζει έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς αμφότερες οι ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στα playoffs ανόδου, ωστόσο οι Βολιώτες του Δημήτρη Μπλάνα θέλουν τη νίκη-ρεβάνς για την ήττα που είχαν γνωρίσει από τους Πατρινούς στον Α’ γύρο με ένα γκολ διαφορά. Αν η Νίκη καταφέρει να πάρει τους 3 βαθμούς, εξάλλου, θα φιγουράρει μαζί με την αυριανή της αντίπαλο στην κορυφή της βαθμολογίας, με 27 πόντους.

Επιστολή στην Αστυνομία

Η προσοχή όλων στο κυανόλευκο στρατόπεδο είναι πάντως στραμμένη στο αυριανό παιχνίδι, με τη διοίκηση της Νίκης Βόλου να έχει αποστείλει επιστολή στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας για τη διασφάλιση διεξαγωγής παιχνιδιού, φοβούμενη επεισόδια, με βάση όσα είχαν γίνει στο παιχνίδι με το Νηρέα Πατρών στον Βόλο. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Η Διοίκηση μέσω της επιστολής ζητά τη διασφάλιση διεξαγωγής του αγώνα ΝΟ Πατρών – Νίκη Βόλου για την 11η αγωνιστική της Α2 πόλο ανδρών την Κυριακή 6 Μαΐου στις 4 το απόγευμα στο κολυμβητήριο “Πέπανος”.

Η Διοίκηση ζητά να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα καθώς και η μετακίνηση της αποστολής της Νίκης, μετά τις απειλές που δέχθηκε η ομάδα μας στο παιχνίδι με τον Νηρέα Πατρών στις 14 Απριλίου στον Βόλο».

Διαιτητές του αυριανού αγώνα είναι οι κ.κ. Ανδρέας Μοίραλης και Μιχάλης Κουρέτας.

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα:

κολ. Εθνικό Λάρισας 14.30

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

κολ. Ποσειδώνιο 14.30

ΟΦΘ-ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

κολ. Δημοτικό Αλίμου 15.00

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ-ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

κολ. Αντ. Πεπανός 16.00

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Μοίραλης, Κουρέτας)

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Γκολ Β.

1. ΝΟ Πατρών 104-74 27

2. Νίκη Βόλου 100-69 24

3. Άρης Θεσ. 93-58 24

4. ΓΣ Ηλιούπολης 92-78 15

5. ΟΦΘ 89-95 9

6. Νηρέας Πατρών 66-92 9

7. ΝΟ Λάρισας 76-112 6

8. ΝΟ Χαλκίδας 69-111 6

Δ. ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου