ΠΟΛΟ

Στη «μάχη» των Μίνι Παίδων

στη-μάχη-των-μίνι-παίδων-26533

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Από σήμερα Σάββατο 5 Μαΐου ξεκινά η Β’ φάση του ηλικιακού πρωταθλήματος των Μίνι Παίδων, με τους ΟΥΚ και Νίκη Βόλου να ρίχνονται στη μάχη, και οι βολιώτικες ομάδες θα φιλοξενήσουν στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος» τους ΝΕ και ΝΟ Λάρισας, με στόχο να καταλάβουν τις δύο πρώτες θέσεις που θα οδηγήσουν στη Γ’ και ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Στην πρώτη φάση, πριν από δύο περίπου μήνες, Νίκη Βόλου και ΟΥΚ είχαν βγάλει εκτός συναγωνισμού την ομάδα του ΝΟ Ιτέας, όντας στην πρώτη και δεύτερη θέση της βαθμολογίας αντίστοιχα.

Η ομάδα της Νίκης Βόλου, με προπονητή τον Δημήτρη Κόφφα, έχει μάλιστα πρόσφατες αγωνιστικές εμπειρίες από το 6ο Splash water polo tournament που ολοκληρώθηκε την Τρίτη 1 Μαΐου στο Λουτράκι. Στην αποστολή για τα παιχνίδια που ξεκινούν σήμερα και ολοκληρώνονται αύριο Κυριακή 5 Μαΐου, συμμετέχουν οι: Βαλτσιώτης, Μυλωνάς Γ., Παπουτσής, Μεριστούδης, Καλαντζής, Γλούμης, Σιγανός, Μυλωνάς Σ., Βασιλούδης, Πουλαράκης, Κανάκης, Κομνιανός, Ρουμελιώτης Γρ., Ρομφέας, Σκράπαρης.

Από την πλευρά της, η ομάδα του ΟΥΚ Βόλου, με προπονητή τον Θωμά Μεφσούτ θα επιδιώξει να προκριθεί και εκείνη στη Γ’ φάση της διοργάνωσης, γνωρίζοντας πάντως ότι το έργο της είναι δύσκολο. Οι αθλητές που θα μετάσχουν στα παιχνίδια είναι οι: Νάσιος, Νταρίκος, Ιωάννου, Χρυσοχού, Κονταράτος, Καλογήρου, Παυλίδης, Λαγός, Γιάνναρος Ευάγγελος, Γιάνναρος Ευθύμης, Στύλλας, Ανδρέου.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1η αγωνιστική Σήμερα, Σάββατο 5/5

6μ.μ. Νίκη-ΝΕΛ

7μ.μ. ΟΥΚ-ΝΟΛ

2η αγωνιστική Κυριακή 6/5

10π.μ. Νίκη-ΝΟΛ

11π.μ. ΟΥΚ-ΝΕΛ

6μ.μ. ΟΥΚ-Νίκη

7μ.μ. ΝΕΛ-ΝΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου