ΠΟΛΟ

Στην Ισπανία για τον τίτλο ο Ολυμπιακός

στην-ισπανία-για-τον-τίτλο-ο-ολυμπιακό-74712

Στην Ισπανία θα μεταβεί η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού για την τελική φάση του LEN Trophy, καθώς η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία αποφάσισε να αναθέσει στη Ματαρό τη διοργάνωση του final-4, το διήμερο 13-14 Απριλίου.

Η καταλανική ομάδα είχε φιλοξενήσει και το αντίστοιχο τουρνουά του 2016, όπου μάλιστα κατέκτησε το τρόπαιο, νικώντας στον τελικό τη Βουλιαγμένη με 6-5. Στο final-4 θα μετάσχουν επίσης η ουγγρική Ντουναουϊβάρος και η ιταλική Πάντοβα, ενώ η κλήρωση των ημιτελικών θα γίνει το Σάββατο (24/3) στην Ποντεβέδρα, στο περιθώριο της τελικής φάσης του Europa Cup.

Η LEN αποφάσισε επίσης να αναθέσει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Κίρισι τη διοργάνωση του final-4 της Euroleague γυναικών (20-21 Απριλίου), με «οικοδέσποινα» την Κίνεφ, η οποία στα προημιτελικά απέκλεισε τον Ολυμπιακό.

Εκτός από τη ρωσική ομάδα, που είναι και κάτοχος του τίτλου, θα μετάσχουν επίσης η ισπανική Σαμπαντέλ, η ιταλική Οριζόντε Κατάνια και η ουγγρική Ουίπεστ. Η κλήρωση και για τη Euroleague θα γίνει μεθαύριο Σάββατο 24/3 στην Ποντεβέδρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου