ΠΟΛΟ

Περιμένοντας την επόμενη διοργάνωση [photos]

περιμένοντας-την-επόμενη-διοργάνωση-pho-321081

Με αναφορές στην υποδομή και την εμπειρία του Βόλου, η εκδήλωση στο περιθώριο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο νέων γυναικών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

«Εις το επανιδείν», ξανά στον Βόλο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό ήταν το μήνυμα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε προχθές βράδυ στο ξενοδοχείο Volos Palace στον Βόλο. Ήταν το επίσημο δείπνο που παράθεσε η οργανωτική επιτροπή του Παγκοσμίου πρωταθλήματος νέων γυναικών, στους υπευθύνους της FINA, στους διαιτητές, στις ομάδες και φυσικά στους τοπικούς φορείς. Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο ασκών καθήκοντα Δημάρχου και αντιδήμαρχος Βόλου κ. Θάνος Θεοδώρου, ευχαρίστησαν την ΚΟΕ για την εμπιστοσύνη ανάληψης μιας ακόμη παγκόσμιας διοργάνωσης από την πόλη του Βόλου. Παράλληλα έδωσαν το μήνυμα ότι είναι έτοιμοι στο εγγύς μέλλον, να ανταποκριθούν και σε ένα άλλο κάλεσμα της Ομοσπονδίας, για μία μεγάλη διοργάνωση στην πόλη. «Εις το επανιδείν, θα τα ξαναπούμε σύντομα», τόνισαν.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ανέφερε: «Είναι τιμή για τη Θεσσαλία, εδώ και 4 χρόνια να είναι συνεπής σε τόσο μεγάλα αθλητικά ραντεβού. Φυσικά σε αυτό συμβάλει το σωστό περιβάλλον που έχουμε και η ικανότητά μας να φιλοξενούμε κορυφαίες διοργανώσεις, όπως αυτή τη στιγμή το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βόλου. Παρά την κρίση, ανταποκρινόμαστε σε τόσο μεγάλες προκλήσεις και “ταξιδεύουμε” την Ελλάδα στις 5 ηπείρους. Οι εντυπώσεις που εισπράττουμε είναι θετικές. Ο αθλητισμός δίνει πολλά μηνύματα, και εγώ θα ήθελα να υιοθετήσει ένα από αυτά. Πως ενωμένοι, μπορούμε να κάνουμε θαύματα».

Ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ/ΔΗΠΕΘΕ, κ. Γιώργος Βλιώρας, πήρε τη σκυτάλη και αναφέρθηκε στις υποδομές της πόλης, η αρτιότητα των οποίων επιτρέπει τη φιλοξενία τόσο μεγάλων διοργανώσεων. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Κολυμβητική Ομοσπονδία, για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει όλα αυτά τα χρόνια, επιτρέποντάς μας τη φιλοξενία τόσο μεγάλων διοργανώσεων. Η πόλη του Βόλου έχει αποδείξει πως τόσο με τις εγκαταστάσεις που διαθέτει, όσο και με το έμψυχο δυναμικό το οποίο αποτελείται από τους εθελοντές και τους υπηρεσιακούς υπαλλήλους, μπορεί να φέρει εις πέρας με επιτυχία τόσο υψηλού επιπέδου αγώνες. Αυτός νομίζω πως είναι και ο κύριος λόγος που συνεχίζει να μας εμπιστεύεται η ΚΟΕ. Φυσικά σε αυτό συμβάλουν και οι άρτιες αθλητικές μας εγκαταστάσεις, τα κολυμβητήριά μας που αποτελούν τη “βιτρίνα” μας. Δίνουμε μεγάλη μάχη για να τα συντηρούμε και να τα κρατάμε ανοιχτά. Στόχος της δημοτικής αρχής είναι να μην κλείσει κανένα κολυμβητήριο για οικονομικούς λόγους».

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της FINA κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ευχαρίστησε τους φορείς για την καθολική επιτυχία της διοργάνωσης , ενός ακόμη παγκοσμίου πρωταθλήματος στον Βόλο και προσέφερε αναμνηστικά δώρα σε όλα τα μέλη της FINA, στον Δήμο Βόλου, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, τους διαιτητές και τους εκπρόσωπους των 16 ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Η βραδιά έκλεισε με μια υπέροχη μουσική εκδήλωση στην οποία εντυπωσίασε η Ιβάνκα Ράκοβιτς, η διαιτητής από τη Σερβία, που ανέδειξε για μια ακόμη φορά το ταλέντο της με την υπέροχη φωνή της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου