ΠΟΛΟ

Τριήμερο δράσης στις πισίνες

τριήμερο-δράσης-στις-πισίνες-426910

Στη μάχη της παραμονής στην Α2 Εθνική κατηγορία πόλο μπαίνουν το Σάββατο 17 Ιουνίου ΟΥΚ Βόλου και Νίκη, με τις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Β’ φάσης να φιλοξενούνται στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου «Ιάσων Ζηργάνος».

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια μίας ιδιαίτερα δύσκολης χρονιά, στην 6η και 8η θέση του Β’ ομίλου, μην καταφέρνοντας να εξασφαλίσουν την παραμονή και την είσοδο στα playoffs ανόδου που έδινε η 4η θέση.

Ωστόσο, οι Βολιώτες θα έχουν ακόμη μία ευκαιρία να κερδίσουν την παραμονή τους στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία, αν και πρόκειται να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα ποιοτικές ομάδες, στον όμιλο που έχει συγκροτηθεί και απαρτίζεται από τις τέσσερις τελευταίες ομάδες κάθε ομίλου.

Συγκεκριμένα, Νίκη Βόλου και ΟΥΚ θα αντιμετωπίσουν τους ΓΣ Περιστερίου, Μίλωνα, Ιωνικό, ΝΕ Πατρών, Νηρέα Χαλανδρίου και ΝΕ Πατρών. Όπως ομολογούν παράγοντες των δύο τοπικών σωματείων, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις ομάδες και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Οι τέσσερις ομάδες που θα υποβιβαστούν στη Β’ Εθνική, θα γίνουν γνωστές μετά το πέρας των παιχνιδιών και των υπόλοιπων αγωνιστικών, που θα γίνουν το τριήμερο 14-16 Ιουλίου. Σημειώνεται πως στην ειδική βαθμολογία που έχει ήδη διαμορφωθεί από την κατάταξη των ομάδων στο πρωτάθλημα, ο ΟΥΚ Βόλου έχει δύο βαθμούς ως 6ος και η Νίκη Βόλου μηδέν ως 8η.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

1η Αγωνιστική – Σάββατο

09:30 Νίκη Βόλου-Περιστέρι

10:30 Ιωνικός-Μίλων

11:30 ΟΥΚ-Νηρέας Χ.

12:30 ΝΕΠ-Ρέθυμνο

2η Αγωνιστική – Σάββατο

18:30 Μίλων-Νίκη Β.

19:30 Περιστέρι-ΟΥΚ

20:30 Ρέθυμνο-Νηρέας Χ.

21:30 ΝΕΠ- Ιωνικός

3η Αγωνιστική – Κυριακή

10:00 Νηρέας Χ.-Περιστέρι

11:00 ΟΥΚ-Μίλων

12:00 Ιωνικός-Ρέθυμνο

13:00 Νίκη Β.-ΝΕΠ

Η αρχική βαθμολογία των play out όπως

προέκυψε μετά το τέλος της Α’ Φάσης.

1. ΓΣ Περιστερίου 3

2. ΝΕ Πατρών 3

3. ΟΥΚ Βόλου 2

4. Ιωνικός 2

5. ΑΟΝΣ Μίλων 1

6. ΝΟ Ρεθύμνου 1

7. Νηρέας Χαλανδρίου 0

8. Νίκη Βόλου 0

Δεύτερη φάση για ΟΕΑΝΑΒ

Στη Β’ φάση της Β’ κατηγορίας ανδρών συμμετέχει και ο ΟΕΑ/ΝΑΒ, που φιλοξενεί στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος» τους ΝΟ Ιτέας, ΧΑΝΘ και ΑΟ Βετεράνοι, στον ένα εκ των δύο ομίλων των play outs. Στόχος των Βολιωτών είναι να καταταγούν σε μία εκ των τριών πρώτων θέσεων που θα τους δώσει και την παραμονή στην κατηγορία.

1η αγωνιστική – Σάββατο

19:00 ΝΟ Ιτέας ΧΑΝΘ

20:00 ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΑΟ Βετεράνοι

2η αγωνιστική – Κυριακή

11:00 ΝΟ Ιτέας-ΑΟ Βετεράνοι

12:00 ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΧΑΝΘ

3η αγωνιστική-Κυριακή

19:00 ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΝΟ Ιτέας

20:00 ΧΑΝΘ-ΑΟ Βετεράνοι

Η αποστολή του ΟΕΑ/ΝΑΒ για την B΄ φάση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής αποτελείται από τους εξής παίκτες: Σπύρος Μαλαμούσης, Θοδωρής Μπουντούκος (τερματοφύλακες), Γιάννης Κούτνας, Δημήτρης Βαϊτσης (αμυντικοί), Γιάννης Μάκος, Θανάσης Κόφφας, Κώστας Πετρόπουλος, Δημήτρης Βαρδάκης, Στέφανος Κακάσης, Χρήστος Γκιθώνας, Κώστας Λιούπης, Μιχάλης Μαντούβαλος, Δημήτρης Βενιεράκης, Γιάννης Βαρβέρης (περιφερειακοί), Γιώργος Μάλης, Σταμούλης Σαραγγανίδας, Κουρνούτος Φοίβος (φουνταριστοί).

Δράση και στους Μίνι Παίδες

Πλούσια αγωνιστική δράση υπάρχει και στο πρωτάθλημα Μίνι Παίδων, από σήμερα Παρασκευή 16 Ιουνίου έως και την Κυριακή 18 στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος», εκεί όπου έχουμε συμμετοχή από Νίκη Βόλου και ΟΥΚ, για την 3η και ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Νίκη Βόλου και ΟΥΚ θα τεθούν αντιμέτωποι με τους ΝΟ Πατρών, ΚΕ Κοζάνης και ΝΕ Λάρισας, ενώ θα προσπαθήσουν να καταλάβουν μία εκ των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν στην τελική φάση.

1η αγωνιστική – Σήμερα Παρασκευή

19:00 ΚΕ Κοζάνης-ΟΥΚ Βόλου

20:00 Νίκη Βόλου-ΝΕ Λάρισας

2η αγωνιστική – Σάββατο

10:00 ΝΕ Λάρισας-ΚΕ Κοζάνης

11:00 ΝΟ Πατρών-Νίκη Βόλου

3η αγωνιστική – Σάββατο

17:00 ΟΥΚ Βόλου-ΝΕ Λάρισας

18:00 ΚΕ Κοζάνης-ΝΟ Πατρών

4η αγωνιστική – Κυριακή

09:00 ΝΟ Πατρών-ΟΥΚ Βόλου

10:00 Νίκη Βόλου-ΚΕ Κοζάνης

5η αγωνιστική – Κυριακή

17:00 ΝΕ Λάρισας-ΝΟ Πατρών

18:00 ΟΥΚ Βόλου-Νίκη Βόλου

Για τη Νίκη Βόλου οι Δημήτρης Κόφφας, Μπλάνας και Αδαμάσογλου έχουν στη διάθεσή τους, τους: Εγνατιάδη Γ., Γκανάτσιο, Στεφάνου, Στέλλο, Παπαδημητρίου, Βαφίνη, Εγνατιάδη Θ., Μεριστούδη, Κομνιανό, Καλαντζή, Παπουτσή, Πουλαράκη, Βαλτσιώτη, Σιγανό, Γλούμη, Ρουμελιώτη, Κανάκη, Εγνατιάδη Αλ.

Για τον ΟΥΚ Βόλου, ο Θωμάς Μεφσούτ θα χρησιμοποιήσει τους: Νάσιο Γ., Χαρίσης Οδυσσέα, Μπομπό Δ., Νταρίκο Δ., Μπακαλάκη Δ., Χαραλαμπίδη Κ., Ματσάγκο Ε., Ντόνα Κ., Παυλίδη Μ., Κονταράτο Π., Καλογήρου Γ., Παπαδόπουλος Α., Στύλλα Α.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου