ΠΟΛΟ

Στα Ημιτελικά οι μίνι παίδες Νίκης Βόλου – ΟΥΚ

στα-ημιτελικά-οι-μίνι-παίδες-νίκης-βόλ-455770

Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος Μίνι Παίδων Υδατοσφαίρισης πανηγυρίζουν Νίκη Βόλου και ΟΥΚ, μετά το τέλος της Β’ φάσης, που για τον 9ο όμιλο διεξήχθησαν στα κολυμβητήρια της Ν. Ιωνίας και του ΕΑΚ Βόλου.

Οι οικοδεσπότες βολιώτικοι σύλλογοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και κατέλαβαν τη 2η (η Νίκη) και την 3η (ο ΟΥΚ) θέση. Μάλιστα, η ομάδα της Νίκης Βόλου ισοβάθμησε με τη ΝΕ Λάρισας στην 1η θέση με 10 βαθμούς, αλλά οι Λαρισαίοι υπερτερούσαν στην ισοβαθμία.

Η Νίκη είχε συνολικό απολογισμό τρεις νίκες και μία ισοπαλία, ενώ ο ΟΥΚ Βόλου που κατετάγη 3ος με 6 βαθμούς, είχε δύο νίκες και δύο ήττες. Αντίθετα, δεν κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση οι ΝΟ Λάρισας και Νηρέας Λαμίας.

Σημειώνεται πως το βολιώτικο ντέρμπι που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο είχε λήξει με 6-7 υπέρ της Νίκης Βόλου.

Για τη Νίκη Βόλου οι Δημήτρης Κόφφας, Μπλάνας και Αδαμάσογλου είχαν στη διάθεσή τους, τους: Εγνατιάδη Γ., Γκανάτσιο, Στεφάνου, Στέλλο, Παπαδημητρίου, Βαφίνη, Εγνατιάδη Θ., Μεριστούδη, Κομνιανό, Καλαντζή, Παπουτσή, Πουλαράκη, Βαλτσιώτη, Σιγανό, Γλούμη, Ρουμελιώτη, Κανάκη, Εγνατιάδη Αλ.

Από την άλλη, ο Θωμάς Μεφσούτ για τον ΟΥΚ Βόλου χρησιμοποίησε τους: Νάσιο Γ., Χαρίσης Οδυσσέα, Μπομπό Δ., Νταρίκο Δ., Μπακαλάκη Δ., Χαραλαμπίδη Κ., Ματσάγκο Ε., Ντόνα Κ., Παυλίδη Μ., Κονταράτο Π., Καλογήρου Γ., Παπαδόπουλος Α., Στύλλα Α.

Τα αποτελέσματα στον Όμιλο Βόλου:

ΝΕ Λάρισας – ΟΥΚ Βόλου 12-4

ΝΟ Λάρισας – Νίκη Βόλου 7-15

Νίκη Βόλου – ΝΕ Λάρισας 9-9

Νηρέας Λαμίας – ΝΟ Λάρισας 4-12

ΟΥΚ Βόλου – Νίκη Βόλου 6-7

ΝΕ Λάρισας – Νηρέας Λαμίας 9-3

Νηρέας Λαμίας – ΟΥΚ Βόλου 5-8

ΝΟ Λάρισας – ΝΕ Λάρισας 5-13

Νίκη Βόλου – Νηρέας Λαμίας 11-4

ΟΥΚ Βόλου – ΝΟ Λάρισας 10-3

Η βαθμολογία

(τελική)

1. ΝΕ Λάρισας 10

2. Νίκη Βόλου 10

3. ΟΥΚ Βόλου 6

4. ΝΟ Λάρισας 3

5. Νηρέας Λαμίας 0

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου