ΠΟΛΟ

Πρεμιέρα στο β’ γύρο

πρεμιέρα-στο-β-γύρο-527081

Με τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής επαναρχίζει το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών Υδατοσφαίρισης, με τη Νίκη Βόλου να αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Μίλωνα, και τον ΟΥΚ Βόλου να φιλοξενείται στο Χαϊδάρι από την τοπική ομάδα.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Για νέα… Νίκη

Στα ύψη βρίσκεται η ψυχολογία της Νίκης Βόλου, που μετά την εμφατική νίκη απέναντι στον ΟΥΚ με 14-3 ξαναμπαίνει στη μάχη του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών Υδατοσφαίρισης, αντιμετωπίζοντας τον ουραγό Μίλωνα (2μ.μ) στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος», για την 8η αγωνιστική και πρώτη του δεύτερου γύρου. Οι παίκτες του Δημήτρη Μπλάνα, που στο παιχνίδι με τον συμπολίτη ΟΥΚ ήταν εντυπωσιακοί, θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες του αντιπάλου τους, αλλά και τη δύναμη της έδρας και του κόσμου τους, και με νίκη θα αυξήσουν τη διαφορά τους από τον Μίλωνα, στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία. Την αναμέτρηση θα σφυρίξουν οι κ.κ. Αχλαδιώτης, Σπανούδης.

Με υπηρεσιακό

προπονητή ο ΟΥΚ

Εξελίξεις υπήρξαν για τον ΟΥΚ τις ημέρες που μεσολάβησαν μετά την ήττα από τη Νίκη, καθώς σαν βόμβα έσκασε η παραίτηση του Ζαφείρη Μαρινάγη από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Φαίνεται πως η κατάσταση ήταν ήδη οριακή για τον επί 15ετίας τεχνικό του βολιώτικου σωματείου, που αναμένεται να αποτελέσει οριστικά παρελθόν από την ομάδα του ΟΥΚ, μετά και το Δ.Σ. που θα συνεδριάσει την ερχόμενη εβδομάδα υπό τον πρόεδρο Τάσο Μαρινάγη, ώστε να συζητηθεί η παραίτηση του πολύπειρου προπονητή. Ο ΟΥΚ αντιμετωπίζει στις 2μ.μ. το Χαϊδάρι εκτός έδρας, και στον πάγκο του στο σημερινό δύσκολο για τους Βολιώτες παιχνίδι θα καθίσει ο Θωμάς Μεσφούτ. Στόχος για την ομάδα του ΟΥΚ είναι να συνέλθει από το σοκ της παραίτησης του προπονητή του και να προσπαθήσει για το θετικό αποτέλεσμα. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ.κ. Κατσώνης, Δερελής.

Το σημερινό πρόγραμμα (8η)

13.00 ΝΕ Πατρών-Νηρέας Γέρακα

14.00 ΑΕ Χαϊδαρίου-ΟΥΚ Βόλου

14.00 Νίκη Βόλου-Μίλων

15.30 ΝΟ Χαλκίδας-ΓΣ Ηλιούπολης

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Β. Γκολ

1. Νηρέας Γέρακα 18 (63-34)

2. ΝΟ Χαλκίδας 14 (56-45)

3. ΓΣ Ηλιούπολης 13 (65-44)

4. ΑΕ Χαϊδαρίου 10 (44-59)

5. ΝΕ Πατρών 8 (39-42)

6. ΟΥΚ Βόλου 7 (56-77)

7. Νίκη Βόλου 6 (59-59)

8. Μίλων 4 (36-58)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου