ΠΟΛΟ

Πόλο : Ετοιμος να γράψει ιστορία ο Βλάχος

πόλο-ετοιμος-να-γράψει-ιστορία-ο-βλάχο-838095

Ο Ολυμπιακός στον τελικό του Champions League με το Βολιώτη τεχνικό

Με απίστευτη ανατροπή από το 6-3 και γκολ στο φινάλε του αγώνα, ο Ολυμπιακός με προπονητή τον Βολιώτη Θοδωρή Βλάχο νίκησε χθες 8-7 τη Σόλνοκ και προκρίθηκε στον σημερινό (10 μ.μ. – Novasports) τελικό του Champions League πόλο των ανδρών και είναι έτοιμος να γράψει ιστορία. Ο Ολυμπιακός με θρυλική ψυχή και με γκολ από τον Αγγελο Βλαχόπουλο στο τελευταίο δευτερόλεπτο, νίκησε την ουγγρική Σόλνοκ 8-7 και προκρίθηκε στον τελικό του Final 6, που φιλοξενείται στη Βουδαπέστη. Εκεί όπου το 2002 στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης κι αυτό θα επιχειρήσει και τώρα στο μεγάλο τελικό, είτε απέναντι στην ιταλική Προ Ρέκο, είτε στην κροατική Γιουγκ Ντουμπρόβνικ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βλάχος είναι ο πρώτος Έλληνας τεχνικός, που φθάνει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Τα οκτάλεπτα:4-2, 1-1, 1-2, 1-3

Ζολνόκι (Σάντορ Τσεχ): Νάγκι, Γκότσιτς, Μάνταρας 1, Βάμος 2, Γιάνσικ, Μέτσεϊ, Αλεκσιτς 1, Γιάνγκερ 1, Ντάνιελ Βάργκα, Ντένες Βάργκα, Κις 1, Μίτροβιτς 1, Ντέκερ.

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γούνας, Φουντούλης, Σμιθ, Ποντικέας, Ντόσκας 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάγιαρακ, Βλαχόπουλος 4, Γαλανόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου