ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θετικότατες κριτικές απέσπασε το AMERICAN MADE

θετικότατες-κριτικές-απέσπασε-το-american-made-315515

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη η πρεμιέρα της ταινίας της Universal AMERICAN MADE, με την παρουσία πλήθους κόσμου στα Village Cinemas στα Παλαιά του Βόλου.

Ο Βολιώτης Τέρι Ντούγκας, συν-ιδρυτής του Hercules Film Fund που συμμετέχει στην παραγωγή της ταινίας, έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα και υποδέχτηκε τους τοπικούς καλεσμένους από τον χώρο της πολιτικής, των τεχνών και των ΜΜΕ. Σημειώνεται πως ο Βόλος επιλέχτηκε, ως η πόλη για να γίνει η πρώτη προβολή, από τον ίδιο τον Τέρι Ντούγκας, που με αυτόν τον τρόπο θέλησε να τιμήσει την πόλη στην οποία μεγάλωσε. Δίπλα του βρισκόταν ιδιαίτερα συγκινημένος ο πατέρας του.

Η ταινία απέσπασε διθυραμβικές κριτικές απ’ όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι μοιράστηκαν τις σκέψεις τους με τον παραγωγό Terry Dougas, αφού ο ίδιος αφηγήθηκε την εμπειρία της δημιουργίας μίας τόσο δυναμικής ταινίας, καθώς και τη συνεργασία του με τον πρωταγωνιστή Τομ Κρουζ.

Πρόκειται για μια «εξωφρενική» περιπέτεια παρανομίας και διαπλοκής, η οποία αφηγείται την αληθινή, όσο και απίστευτη ζωή του Μπάρι Σιλ, ενός πιλότου που, στα τέλη της δεκαετίας του ’70, δούλευε ταυτόχρονα για τη CIA και τον Πάμπλο Εσκομπάρ, κερδίζοντας υπέρογκα ποσά.

Το Hercules Film Fund επικεντρώνεται στη χρηματοδότηση ανεξάρτητων κινηματογραφικών παραγωγών, κυρίως στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Οι Πάρης Κασιδόκωστας – Λάτσης κα ο Terry Dougas φιλοδοξούν να φέρουν και στην Ελλάδα εξίσου μεγάλες παραγωγές και να αναδείξουν τη χώρα μας παγκοσμίως.

Μετά την προβολή της ταινίας, ακολούθησε after party στο Pleasures Seaside Cafe, με τη χορηγία της ΕΨΑ.

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη ταινία έχει ήδη κυκλοφορήσει πανευρωπαϊκά, ενώ η ημερομηνία που έχει οριστεί για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής είναι στις 29 Σεπτεμβρίου.

Εκτός από τον Τόμ Κρούζ, πρωταγωνιστούν οι Σάρα Ράιτ, Ντόναλ Γκλίσον, Κέιλεμπ Λάντρι Τζόουνς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου