ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με επιτυχία η συνάντηση παραδοσιακών χορών στην Αγριά

με-επιτυχία-η-συνάντηση-παραδοσιακών-437185

Ο Όμιλος Ερευνών Πηλίου (Ο.Ε.Π) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων διοργανώνουν την «Β΄ Συνάντηση Παραδοσιακών χορών παιδικών και εφηβικών συγκροτημάτων» το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:00 στο χώρο του Σιδηροδρομικού σταθμού Αγριάς.

Σύμφωνα με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδωνκ. Κολυνδρίνη «Η εκδήλωση αποτελεί σημαντικό γεγονός από πολιτιστική άποψη. Στόχος της όλης εκδήλωσης είναι η παρουσίαση και προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας, καθώς επίσης και να παγιωθεί η διοργάνωση ενός Πανελλήνιου Φεστιβάλ Παιδικών και Εφηβικών συγκροτημάτων, στην περιοχή μας, με την Περιφέρεια Θεσσαλίας να στηρίζει την όλη προσπάθεια».

Σημειώνεται ότι στην περσινή εκδήλωση που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία φιλοξενήθηκαν 140 παιδιά από συλλόγους της περιοχής, όπως ο Πολιτιστικός σύλλογος Ε.Δ.Ρ.Α.Μ.Ε., ο Πολιτιστικός σύλλογος ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ, ο σύλλογος Μακεδόνων Βόλου «Μέγας Αλέξανδρος», ο σύλλογος Κρητικών Βόλου «Αρκάδι» και φυσικά η παιδική και εφηβική χορωδία του Ομίλου Ερευνών Πηλίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου