ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χορεύοντας την ξενιτιά

χορεύοντας-την-ξενιτιά-442208

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας, η μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Χορεύοντας την ξενιτιά». Ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Βόλου A.E.Σ. «Ορμίνιο» Πορταριάς, του Λαογραφικού Συλλόγου Βλάχων Βόλου και του Χορευτικού Συλλόγου Νέας Ιωνίας Βόλου, και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Χορευτές, χοροδιδάσκαλοι, μουσικοί, διοικητικά συμβούλια, σκηνοθέτης, αφηγητής, ηχολήπτης, απέδειξαν τι πάει να πει πολιτιστική σύμπραξη. Κανείς μπροστά, όλοι μαζί για ένα καλό αποτέλεσμα.

Συμμετείχαν οι μουσικοί: Νίκος Κερασιώτης, Μαρίνα Μπαρούτα, Θανάσης Κουτίνας, Χρήστος Δασκαλόπουλος, Κωνσταντίνος Μούτος και Αναστασία Λύτρα.

Επίσης οι χοροδιδασκάλοι: Κατσάνου Κατερίνα, Λύτρα Αθανασία και Αναστασία, Μούτος Κωνσταντίνος. Σημαντική ήταν η συνδρομή του τεχνικού Μάνθου Μπάντελη, του σκηνοθέτη Γιάννη Νάππα και της αφηγήτριας Ροσσάνας Πώποτα. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της εκδήλωσης που η συμβολή τους ήταν καθοριστική. Μία εκδήλωση που πέρασε πολλά μηνύματα για τους καιρούς που ζήσαμε σαν Έλληνες αλλά και που ζούμε. Μόνο ενωμένοι μπορούμε», υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου