ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φιλοτελικές δράσεις στο Βόλο

φιλοτελικές-δράσεις-στο-βόλο-560528

Η Φιλοτελική Ένωση Βόλου, από τις παλαιότερες πολιτιστικές παρουσίες της πόλης μας , έκοψε πρόσφατα την πίτα της στο νέο μεγάλο χώρο όπου μεταφέρθηκε πρόσφατα, Γκλαβάνη με Κωνσταντά. Η μεγάλη προσέλευση παλαιών και νέων μελών γέμισε το χώρο, ανταλλάχτηκαν ευχές και η μέρα έκλεισε με τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέων μελών του Δ.Σ.

Μετά τη συγκρότηση σε Σώμα, προέκυψε το νέο Δ.Σ. ως εξής: πρόεδρος Δημήτρης Σκοτίδης, αντιπρόεδρος Βαγγέλης Παπαστεργίου, γραμματέας Γιάννης Σιόβας, ταμίας Λευτέρης Παυλίδης, έφορος Θανάσης Πανάγος, μέλη Γιάνν. Τσιμούρτος και Δήμος Φέκκας.

Υπενθυμίζεται ότι τα νέα γραφεία της Φιλοτελικής Ένωσης βρίσκονται στην οδό Γκλαβάνη 154 και είναι ανοικτά κάθε Τετάρτη απόγευμα 18:00 – 21:00 και Κυριακή πρωί 10:00 – 13:00. «Προσκαλούμε κάθε συμπολίτη μας με συλλεκτικές ανησυχίες, να μας επισκεφθεί και να ενημερωθεί για ό,τι τον ενδιαφέρει. Η ενδυνάμωση της παρουσίας μας είναι σίγουρο ότι θα συνεισφέρει στη μακρόχρονη πορεία της Φιλοτελικής Ένωσης στο κοινωνικό γίγνεσθαι της πόλης μας» υπογραμμίζει ο πρόεδρος, Δημήτρης Σκοτίδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου