ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκδηλώσεις στη Ν. Αγχίαλο με εορταστικό χρώμα

εκδηλώσεις-στη-ν-αγχίαλο-με-εορταστικ-618061

Με παραδοσιακούς χορούς, με τραγούδια και με τα πατροπαράδοτα κάλαντα, τα μέλη του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Νέα Αγχίαλος» δίνουν το παρών στις εορταστικές εκδηλώσεις στη Νέα Αγχίαλο και το Βόλο. Και φέτος η διοίκηση και τα μέλη συμμετέχουν ενεργά στην εορταστική περίοδο υπηρετώντας τον εθελοντισμό και την παράδοση.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση την περασμένη Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο κατάμεστο αμφιθέατρο του πρώην Δημαρχείου Νέας Αγχιάλου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Νέα Αγχίαλος» παρουσία της Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου Γεωργίας Μποντού – Τοκαλή. Στην εκδήλωση τα παιδιά του συλλόγου από τα τμήματα ρυθμικής γυμναστικής, παρουσίασαν όμορφες χορογραφίες με την επιμέλεια της καθηγήτριας φυσικής αγωγής Δέσποινας Μωραίτου και τα τμήματα των παραδοσιακών χορών υπό την καθοδήγηση του Τριαντάφυλλου Γκογκινούδη, χορούς και δρώμενα, ενώ σε όλους προσφέρθηκαν αγχιαλίτικα κεράσματα. Σημαντική ήταν και η βοήθεια της Ραφαέλας Χατζηγιάννογλου στα δρώμενα με τα παιδιά.

Από τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Νέα Αγχίαλος»

Η επόμενη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, όπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Νέα Αγχίαλος» συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου, θα παρουσιάσει χορούς ανατολικής Ρωμυλίας από τα χορευτικά του τμήματα προσφέροντας σε όλους τσίπουρο και κεράσματα.

Αύριο, Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, από τις 11 η ώρα το πρωί μέχρι και νωρίς το απόγευμα, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Βόλου θα τραγουδήσουν τα κάλαντα τριγυρνώντας στους δρόμους και τις γειτονιές της Νέας Αγχιάλου. Οι εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν με την έλευση του νέου χρόνου, θα ανακοινωθούν μετά τον καθορισμό χώρων και ημερομηνιών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου